Engineering

Iedere dag werkt ons team van ervaren engineers aan een schaalbaar en geavanceerd boekingsplatform voor vakantieparken. Je vindt bij ons specialismen als backend, frontend, full stack en DevOps.

Onze waarden

Waar we voor staan

We geloven in onze formule: capabele mensen vertrouwen en verantwoordelijkheid geven om uitzonderlijk werk gedaan te krijgen in een redelijke tijd met zo min mogelijk afleiding.

Tech-minded

In de eerste jaren van het bestaan van Booking Experts werkten er enkel engineers. 10 jaar later maken engineers nog steeds het grootste deel uit van de organisatie (ook vertegenwoordigd bij de directie en eigenaren). Als gevolg daarvan is Booking Experts nog steeds tech-minded en dat willen we zo houden!

Flow-states

We doen er alles aan om jou in de flow-state te brengen, zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Dat zie je terug in de tools die je zelf kiest om het werk gedaan te krijgen. MacBooks, grote schermen, koptelefoons met ruisonderdrukking. De mogelijkheid om je op het kantoor volledig af te zonderen.

Geen workaholics

We waarderen een rustig en kalm bedrijf. Je zult bijna geen vergaderingen hebben of onderbrekingen zoals urgente e-mails of chats. Wij geloven dat 8 uur per dag voldoende tijd is om je werk gedaan te krijgen.

Ontmoet je collega's

Ali
Stefan
Stefan
Arthur
Rein
Rob
Gerjan
Rob
Eelco
Thomas
Mike
Christiaan
Kieran
Sebastian
Jurre
Robin
Mustafa
Tom
2.5M
Reserveringen
50K
Accommodaties
7.5M
Requests per dag
250M
Volume in betalingen
100ms
Gemiddelde response tijd

Sfeerproeven bij Engineering

De Engineering afdeling bij Booking Experts bestaat uit zeer ervaren maar ook startende engineers. Er zijn veel verschillende expertises aanwezig binnen back-end, front-end, DevOps en full stack. Onze engineers noemen dat ze het fijn vinden dat je echt impact kunt hebben met de projecten waar je aan werkt. Vanuit onze supportafdeling komt er direct feedback binnen van de eindgebruikers. Je werkt individueel maar kunt wel sparren met je collega’s wanneer je hier behoefte aan hebt. Ook heb je geen direct klantencontact en kun je dus volledig in de zone komen tijdens je werk. Uiteraard kun je altijd een dag meedraaien met de collega’s van support wanneer dit ondersteunend is aan je project. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De basis van Booking Experts is altijd Engineering geweest en die focus is nog steeds zichtbaar. De directie is zelf technisch onderlegd en daardoor is inhoudelijk overleg goed mogelijk en kun je van het originele plan afwijken als je een betere oplossing hebt gevonden. Bovendien wordt het werk wat je uitvoert ook niet van bovenaf opgelegd, je hebt zelf echt inbreng in de projecten die je oppakt. Onze engineers beschouwen dit als een groot voordeel.

Wij vinden het belangrijk dat je zowel thuis als op kantoor een goede werkplek hebt. Onze engineers vinden dit dan ook fijn! Evenals de flexibiliteit in werktijden en de verhouding thuis/ op kantoor werken. Bovendien word je op kantoor volledig ontzorgd met fruit, lunch en voldoende warme én koude dranken. Chocomel wordt door onze collega Rob als een grote plus benoemd. Jouw favoriete drankje zetten we graag voor je klaar!

Kort samengevat: backend, frontend, full stack en DevOps. Jumbo, Broodbode, Broodje Tango en tosties. Ruby on Rails, Terraform, Github en K8S. Koffie, thee, Source bruisend en Chocomel. Universiteit van Twente, Saxion, ROC van Twente, HAN. Samen maken wij de afdeling Engeineering!

Mis niets van Booking Experts en schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Beschermd door reCAPTCHA. Privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.