HR

Iedere dag werkt onze HR afdeling aan diverse HR projecten om onze medewerkers van dienst te zijn en dragen ze zorg voor de gastvrijheidsbeleving op kantoor.

Onze waarden

Waar we voor staan

Onze HR-afdeling is gestructureerd, zelfstandig en gastvrij. Hoe we dit invullen lichten we natuurlijk graag even toe! Je ondersteunt op de achtergrond onze collega's op de andere afdelingen.

Organisatietalent

Onze HR-afdeling is organisatorisch sterk, gestructureerd en als de DISC-test ingevuld wordt komt er zonder twijfel blauw uit. Een goede vacaturetekst schudden ze zo uit hun mouw en alle HR-processen worden natuurlijk goed in de gaten gehouden. Door deze goede structuur komen onze collega's en gasten niets tekort!

Zelfstandig

Doordat onze HR-afdeling relatief nieuw is en geen groot team omvat, is een grote mate van zelfstandigheid belangrijk. Onze HR-toppers kunnen goed zelfstandig hun werk doen maar sparren uiteraard met elkaar wanneer hulp en inzicht nodig zijn. Goed solo kunnen werken maar wel met ondersteuning vanuit de rest van het bedrijf!

Gastvrijheid

Doordat onze HR-afdeling ook (gedeeltelijk) het office management oppakt, hechten we veel waarde aan een groot gastvrijheidsgevoel. We vinden het belangrijk dat onze collega's en gasten zich welkom voelen op ons kantoor. Dit varieert van het ontvangen van gasten, verzorgen van boodschappen en lunch tot een verjaardagskaartje.

Ontmoet je collega's

Maureen
Coen
55+
Medewerkers
7
Stagiaires in 2022
1
Verhuizing in 2022
15.000
Koppen koffie in 2022

Sfeerproeven bij HR

Onze HR-afdeling is een recente waardevolle toevoeging aan Booking Experts. Hier kun jij als mogelijke toekomstige collega dan ook nog erg je stempel op drukken! Je kunt overal kantoor houden als HR-medewerker. Deel bijvoorbeeld het kantoor met de collega's van het Succes Team en Sales. Maar schuif ook gerust gezellig aan bij de collega's van Booking Boosters of development.

Doordat HR middenin het bedrijf staat en ook verantwoordelijk is voor het office management, weten collega's deze afdeling goed te vinden. Een vraag over het personeelsdossier, onboarding van een nieuwe collega of is de favoriete thee op? HR/ office management staat klaar! En in ons nieuwe kantoor op het Kennispark in Enschede, speelt onze afdeling HR/ office management ook een belangrijke rol.

Kort samengevat: NMBRS, Easygenerator, LearnLinq en Indeed. Koffie, thee, Spa Rood en Ice Tea Green. Boodschappen, luxe broodjes, gasten ontvangst en werkprocessen. Jumbo, Broodbode, Broodje Tango en tosties. Werving, selectie, onboarding en interne Academy. Samen maken wij de afdeling HR en office management!

Mis niets van Booking Experts en schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Beschermd door reCAPTCHA. Privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.