Marketing

Iedere dag werkt ons Marketingteam van Booking Boosters er hard aan om meer boekingen via de eigen website van onze gebruikers binnen te halen.

Onze waarden

Waar we voor staan

Ons doel is om jaarrond het aantal boekingen via de eigen website van onze gebruikers te verhogen. Samen met het hele team werken we aan online zichtbaarheid en performance based marketing.

Performance based

Bij Booking Boosters verzorgen we performance based online marketing voor onze klanten. We werken aan de hand van concrete doelstellingen, gezonde KPI’s en data uit onder andere Booking Experts. Doordat we data driven werken, maken we geen aannames maar sturen we op cijfers in onze dashboards. Daardoor kunnen we onze keuzes goed onderbouwen en helpen we parken écht verder.

Sterk team

Het team van Booking Boosters is sterk, gezellig, slim en ambitieus. Het team bestaat uit collega’s met diverse jaren ervaring in marketing en/of de recreatie, maar ook leiden wij collega’s op die pas zijn afgestudeerd en de juiste Booster mentaliteit hebben. We nemen dan ook graag mensen aan met minder ervaring maar die wél ambitieus en leergierig zijn.

Geen urenfabriek

We zijn een marketingbureau, maar geen bureau met continue urenverantwoording. We werken volgens vaste contracten en houden onze uren niet bij. Niet voor klanten en niet voor onszelf. Dat geeft ons de ruimte om nieuwe tools en toepassingen in te zetten en om een stapje extra te zetten voor onze klanten voor het maximale resultaat!

Ontmoet je collega's

Coen
Lars
Daphne
Nikki
Jelle
Casper
Melanie
Gido
Lisa
Leon
Tobias
Manon
Adriana
Yessie
Juliane
Sanne
Fleur
Wouter
Giulia
Eline
Jorn
Nicole
Helena
Laura
Niek
730
Facebook campagnes in 2021
3319
Google Ads campagnes in 2021
24
Marketeers
36
Websites in 2021

Sfeerproeven bij Booking Boosters

Met een team van gedreven Online Marketing experts bij Booking Boosters helpen wij recreatiebedrijven online met (het optimaliseren van) websites, automatisering en effectieve online marketing. Door de unieke combinatie van het alles-in-1 reserveringssysteem van Booking Experts, websites met een directe koppeling én online marketing zorgen wij samen voor online succes. SEO, SEA, Social Ads, affiliate, verkoopmarketing en Duitse marketing; bij Booking Boosters pakken we het op!

Bij Booking Boosters valt als eerste de sfeer op als je binnenkomt. Die is gezellig en spontaan. Er staat een leuk muziekje op, kantoorroulette draait voor het volgende kopje koffie of thee en de weekendplannen worden besproken. 's Middags wordt er enorm fanatiek getafeltennist na de lunch en wandelen ze nog een rondje. Op vrijdag is Booking Boosters sowieso present bij de vrimibo. Onze collega's werken afwisselend thuis en op kantoor, daardoor heb je altijd wat bij te praten als je elkaar ziet.

Maar naast die gezelligheid wordt er ook keihard gewerkt! Iedere collega heeft zo zijn/haar eigen takenpakket waar verschillende specialismen samenkomen en waar ze per specialisme verantwoordelijk zijn voor een aantal klanten. Zo kun jij maandelijks een sterke landingspagina schrijven voor campings A, B en C, social media campagnes opzetten voor vakantieparken D, E en F en pak je de affiliate werkzaamheden op voor vakantieresort G.

Onze marketing collega's houden ook de resultaten van hun werkzaamheden bij. Zo analyseren ze regelmatig samen hoe een klant ervoor staat en benchmarken ze ook om zo succes stories ook bij andere klanten toe te kunnen passen. Ook houden ze continu de lopende campagnes in de gaten en analyseren ze bij het schrijven van content waar het beste de focus op kan liggen.

Kort samengevat: SEO, Advertising, content en affiliate. Koffie, thee, Ice Tea Green, bier en wijn. ParkCMS, Ahrefs, Facebook en Google. Qmusic non-stop, Spotify, Foute Vrijdagmiddag playlist en 538 Zomer. Dashboards, gastblogs, display ads en landingspagina's. Samen maken wij met Booking Boosters de afdeling Marketing!

Mis niets van Booking Experts en schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Beschermd door reCAPTCHA. Privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.