Betaalproviders in Booking Experts

Als recreatieondernemer wil jij natuurlijk verzekert zijn van een betrouwbare cashflow maar wil je tegelijkertijd jouw gasten ook de kans geven om te betalen op de manier die zij gewend zijn. Dankzij de betaalproviders die een app hebben in Booking Experts, is dit mogelijk!

Online betalingen zijn van essentieel belang voor jouw recreatiebedrijf. Je wilt ten slotte toch dat jouw gasten direct een betaling kunnen doen bij het online boeken, hun geboekte activiteit op elke locatie of gewenst moment kunnen afrekenen of bij/na vertrek hun openstaande factuur kunnen voldoen. De betaalapps in Booking Experts maken dit veilig en zorgeloos voor je mogelijk.

Het is als recreatiebedrijf ook belangrijk dat gasten kunnen betalen met de door hun gewenste betaalmethode. Dit kan voor internationale gasten dus een andere betaalmethode zijn dan voor Nederlandse gasten. De betaalapps in Booking Experts bieden verschillende betaalmethodes aan. Van een groot aanbod tot alleen de belangrijkste, kijk wat voor jou relevant is.

Mollie

Mollie is een betaalprovider waar Booking Experts al langere tijd mee samenwerkt. Mollie geeft jouw gast de keuze uit veel verschillende betaalmethodes en deze wordt direct ingeboekt bij de betreffende reservering. Ook terugkerende betalingen en automatische refunds kunnen verwerkt worden met Mollie. Mollie zorgt voor een zorgvuldige en veilige verwerking van de gastgegevens én de betaling.

Dat doet Mollie onder andere door de checkout in jouw eigen huisstijl vorm te geven, wat belangrijk is voor de gastbeleving. Ook geven ze jou als ondernemer inzicht in het betalingsgedrag van jouw gasten middels statistieken. Ze blijven doorontwikkelen, zo gaan ze bezig met het leveren van pinautomaten en houden daarbij altijd oog voor de diverse lokale marken.

Mis niets van Booking Experts en schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Beschermd door reCAPTCHA. Privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.