Booking Experts logo
Toggle menu
Booking Experts logo
 / 
Externe Partijen

Externe partijen

Een platform waarbij externe partijen online hun taken kunnen inzien en afwerken.

De mogelijkheid om als schoonmaakploeg zelf, op elk moment van de dag een actuele takenlijst kunnen opvragen om zo te zien wat er nog gedaan moet worden. Is er een taak bij gekomen of heb je zojuist een taak afgerond, vink deze af en de receptie weet meteen dat deze accommodatie klaar is om verhuurd te worden! Zijn er taken die gecontroleerd moeten worden? dit kun je aangeven, deze taken zullen vervolgens ter controle worden aangeboden door het systeem. Bezig met de personeelsplanning voor die week? Kijk naar de taken die voor deze week zijn aangemaakt om zo een overzicht te krijgen van hoeveel mankracht je daadwerkelijk nodig bent. 

Natuurlijk is het van belang dat een kapotte kraan of een lekkende douche onmiddelijk wordt gerepareerd, hiervoor wil je dat de technische dienst meteen kan zien wat er gerepareerd of vervangen moet worden. Ook aan hen kun je taken toedienen, en wanneer er iets bij gekomen is sinds de laatste keer dat er ingelogd is, zal de medewerker hier een interne melding van krijgen. Zo weet iedereen altijd waar hij aan toe is.

Zijn er materiaalkosten verbonden aan een reparatie en moeten de man-uren worden doorberekend naar de eigenaar van de accommodatie? Dit kan de medewerker van de technische dienst zelf invoeren in het systeem. Hiervan wordt een factuur gemaakt en deze kan automatisch worden verrekend met de periodieke afrekeningen.

In het kort:

 • Inlog voor externe partijen;
 • Actueel overzicht van (afgeronde) taken, dagelijks en wekelijks;
 • Melding bij nieuwe taak;
 • Controle en overzicht;
 • Mogelijkheid om kosten toe te voegen en deze te verhalen op de eigenaar.
 1. Bekijk in het Engels
 2. Home
 3. Login
 4. Probeer gratis
 5. Prijzen
 6. Producten
 7. Reserveringssysteem
 8. CMS
 9. Diensten
 10. Zoekmachine optimalisatie
 11. Vertalingen
 12. Professionele fotografie
 13. Ervaringen
 14. Over ons
 15. Contact
 16. Werken bij ons
 17. API voor ontwikkelaars
 18. Blog
 19. Training
 20. Privacyverklaring
 21. Data veiligheid
 22. Ontwikkeling aanvragen
 23. Recrontopleverancier

Meld je aan voor jouw gratis 14 daagse proefperiode