Booking Experts logo
Toggle menu
Booking Experts logo
 / 
Maureen

In 1982 ben ik geboren in Hengelo en heb mijn jeugd doorgebracht met mijn ouders en broers in Enschede.  Na mijn MAVO opleiding wist ik nog niet goed wat ik moest doen. Ik heb toen op de MEAO een basisjaar gevolgd en ben in contact gekomen met het vak verzekeringen. Dat vond ik heel interessant en ben toen ook die opleiding gaan volgen. 

Na afloop van deze opleiding had ik graag door willen stromen naar de HBO maar omdat ik ‘teveel’ diploma’s had gehaald op de MEAO was het eerste jaar HBO voor mij niet noodzakelijk, een tweede jaar HBO was er toen niet omdat de opleiding nog maar net gestart was. 

Ik heb toen besloten te gaan werken en mijn Assurantie A diploma, dat gesplitst is in 5 onderdelen, te halen in de avonduren. Dat heb ik ook behaald. Hiermee was ik, toen ik op mijn 25e solliciteerde bij Ten Hag Verzekeringsadviseurs in Enschede, de jongste medewerker met zoveel diploma’s. Ik heb hier 5 jaar met veel plezier gewerkt.

In die periode leerde ik ook Ali kennen. Na een tijdje is het idee van Booking Experts uitgerold en ben ik vanaf het begin betrokken geweest bij de ontwikkeling. Ik ben absoluut niet technisch en heb geen verstand van programmeren maar weet wel hoe software hoort te werken, wat logisch is en wat niet. 

Na een periode van 2 jaar heb ik besloten om mij volledig te richten op Booking Experts en mijn baan als verzekeringsadviseur op te geven. Ik vond het eerlijk gezegd best een moeilijke stap om te nemen omdat ik ook ontzettend veel plezier had in mijn functie als verzekeringsadviseur maar ben achteraf wel heel blij dat ik dit besluit heb genomen. Ik ben nu verantwoordelijk voor het support, geef workshops aan gebruikers, geef presentaties aan nieuwe klanten, houd me bezig met de marketing, de planning, test nieuw ontwikkelde features en al het andere wat bij een commerciële functie komt kijken. 

Mijn vrije tijd besteed ik voornamelijk aan mijn gezin. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen en ik vind het heerlijk om met hun op stap te gaan en leuke dingen te doen. Verder sport en shop ik graag.

Ik ben oprecht trots dat ik nu deel uitmaak van een super enthousiast team, dat altijd vol ideeën zit. Da tik werk in een bedrijf dat altijd vooruit gaat en waarbij alle neuzen dezelfde kant op staan. We ontwikkelen software waarmee we echt een verschil in de markt maken. Na een opstartperiode zijn we klaar om de markt volledig te veroveren en ik vind het ontzettend gaaf dat ik daar deel van uit kan maken!

 1. Bekijk in het Engels
 2. Home
 3. Login
 4. Probeer gratis
 5. Prijzen
 6. Producten
 7. Reserveringssysteem
 8. CMS
 9. Diensten
 10. Zoekmachine optimalisatie
 11. Vertalingen
 12. Professionele fotografie
 13. Overig
 14. Touroperators
 15. Ervaringen
 16. Over ons
 17. Contact
 18. Eigenaren
 19. Werken bij ons
 20. API voor ontwikkelaars
 21. Blog
 22. Word een Booking Expert
 23. Training
 24. Privacyverklaring
 25. Cookies
 26. Recrontopleverancier

Meld je aan voor jouw gratis 14 daagse proefperiode