Booking Experts logo
Toggle menu
Booking Experts logo
 / 
Ardoer Camping De Noetselerberg naar een alles - in - één oplossing!
Maureen
Geschreven door Maureen
Op 14 november 2018
LinkedIn

Ardoer Camping De Noetselerberg naar een alles - in - één oplossing!

Samenvatting

Camping de Noetselerberg in Nijverdal is een 5-sterren ANWB Topcamping, waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Een echt familiebedrijf dat wordt gerund door de familie Hoekjen. Geert en Martine zijn samen het gezicht van de camping. De broer van Geert, Bert-Jan, is chefkok van Bistro de Oale Sté. Deze prijswinnende bistro is tevens voor gasten buiten de camping een geliefde plaats om te eten.

3 minuten

De kennismaking

Inmiddels zijn Geert en Martine ruim een jaar werkzaam met de alles-in-één oplossing van Booking Experts. Het keurmerk van Ardoer, het landelijk samenwerkingsverband van kwaliteitscampings door heel Nederland met een beoordeling van tenminste een 8, wordt er met trots gedragen. Voordat Camping de Noetselerberg overstapte naar Booking Experts was er geen sprake van een eigen website en was het reserveringssysteem van Stratech in gebruik.

De Noetselerberg wilde echter verder ontwikkelen; er ontstond behoefte aan automatisering. Daardoor werd er al snel gesproken over een nieuw reserveringssysteem, maar kwam ook de beperking van het ontbreken van een eigen website snel aan het licht. De vindbaarheid op Google en de beperkte ontwikkeling in het huidige reserveringspakket speelden daarbij ook een belangrijke rol. De zoektocht naar verbetering werd gestart en zo kwamen Geert en Martine al snel in gesprek met Booking Experts.

Loading video from Vimeo..

De overstap

Na een kennismaking waren Geert en Martine al snel overtuigd van de mogelijkheden. In 2017 maakten zij de keuze om de overstap te maken. Wat houdt dit concreet in?

 • Naar een alles-in-1 reserveringssysteem: één aanspreekpunt voor je reserveringssysteem, website én marketing;
 • Alle reserveringen uit het verleden en uit de toekomst werden geëxporteerd uit het oude pakket van Stratech en geïmporteerd in Booking Experts;
 • Booking Experts koppelde met Holiday Agent van Holiday Media, waardoor de website van Ardoer ging fungeren als een boekingskanaal en reserveringen via Ardoer rechtstreeks en geautomatiseerd in Booking Experts werden geplaatst;
 • Er werd voor het eerst een eigen website gelanceerd, met eigen Zoek&Boek, betaalmogelijkheden, reviews, en nog veel meer. Vanzelfsprekend gebaseerd op de laatste technieken.

De overstap naar Booking Experts nam enkele weken in beslag. Tijdens deze weken werden enkele aanpassingen die noodzakelijk waren (zoals een slagboom koppeling) doorgevoerd. De samenwerking gaf meteen veel energie en er is continu goed contact, ook nu Geert en Martine al een tijdje met Booking Experts aan het werk zijn. Wij hebben de Noetselerberg goed leren kennen, en zij ons. Mede door verschillende workshops bij te wonen en het regelmatige contact via de 24/7 chat. Benieuwd naar de ervaringen van Geert en Martine?

Loading video from Vimeo..

Marketing via Booking Boosters

Een nieuwe website lanceren, en vooral als het je eerste website is, heeft impact op de organisatie. Er ontstaan tal van mogelijkheden, waar wellicht begeleiding gewenst is. Hiervoor werd het marketingteam van Booking Boosters ingeschakeld. De Boosters hebben onder andere:

 • De website voorzien van nieuwe content, op basis van een goede keyword analyse en goed onderzoek, passend bij de doelgroep van Camping de Noetselerberg;
 • Google Ads werd opgezet inclusief dynamische remarketing;
 • SEO optimalisatie uitgevoerd;
 • Facebook Ads campagnes ingezet, zowel actiematig als remarketing;
 • Affiliate Marketing via Tradetracker; door persoonlijk contact met publishers en een productfeed met al het aanbod, prijs en beschikbaarheid. Een samenwerking werd aangegaan met onder andere: Parkvakanties.nlTopcamping.nl en Supertrips.nl;
 • Doorlopend advies en ondersteuning; dit houdt in dat we middels brainstormsessies advies en ondersteuning geven omtrent website beheer, content werkzaamheden, offline marketing en overige werkzaamheden.
Afbeelding site
Afbeelding site

Het resultaat?

Een website die in een mum van tijd goed vindbaar is via Google. Binnen enkele dagen kwamen de eerste reserveringen binnen via de eigen website. Tegenwoordig wordt het grootste gedeelte van de reserveringen zelfs via de eigen website gemaakt. Door de effectieve koppeling met Ardoer, komen ook hier reserveringen op continue basis binnen. Dit alles heeft bijgedragen aan een geweldig jaar voor Camping de Noetselerberg en daar zijn we best trots op! Een uitstekend voorbeeld van recreatie ondernemers die verder wilden, en verder kwamen door de alles-in-één oplossing van Booking Experts. Benieuwd naar de potentiële resultaten voor jullie onderneming? Neem contact op.

 1. Bekijk in het Engels
 2. Home
 3. Login
 4. Probeer gratis
 5. Prijzen
 6. Producten
 7. Reserveringssysteem
 8. CMS
 9. Diensten
 10. Zoekmachine optimalisatie
 11. Vertalingen
 12. Professionele fotografie
 13. Ervaringen
 14. Over ons
 15. Contact
 16. Werken bij ons
 17. API voor ontwikkelaars
 18. Blog
 19. Training
 20. Privacyverklaring
 21. Data veiligheid
 22. Ontwikkeling aanvragen
 23. Recrontopleverancier

Meld je aan voor jouw gratis 14 daagse proefperiode