Booking Experts logo
Toggle menu
Booking Experts logo
 / 
Booking Experts a.s. zondag 9 december te zien op RTLZ
Mark
Geschreven door Mark
Op 6 december 2018
LinkedIn

Booking Experts a.s. zondag 9 december te zien op RTLZ

Samenvatting

Aanstaande zondag 9 december om 17:00 uur is Booking Experts te zien in het tv programma 'Doe Maar Duurzaam' op RTLZ. Vorige week werden de opnames gemaakt tijdens de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. Maureen vertelt in deze aflevering over hoe Booking Experts recreatiebedrijven verder brengt.

1 minuten

‘Doe Maar Duurzaam’ is hét televisieprogramma waarin alle ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche aan bod komen. De uitzending van 9 december 2018 staat in het teken van ‘Recreatie Vakbeurs’. Er worden verschillende ondernemers en initiatieven bezocht die een positieve bijdrage leveren aan de mens en het milieu. Een in het oog springende onderneming is Booking Experts. Booking Experts levert een alles - in - 1 cloudoplossing voor vakantieparken, campings, hotels en verhuurorganisaties.

Een groot deel van de vakantieparken en campings hebben de vertaalslag naar automatisering nog niet gemaakt. Hierdoor hebben zij bijvoorbeeld geen gebruiksvriendelijke website en kan er vaak niet eens online geboekt worden. Maureen Ilboga van Booking Experts vertelt in de uitzending van 9 december 2018 van ‘Doe maar Duurzaam’ op RTLZ om 17:00 uur alles over hoe Booking Experts recreatiebedrijven verder brengt door hen op het gebied van automatisering en digitalisering te ontzorgen.

Doe Maar Duurzaam is een informatief programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van Energie tot Duurzaam Ondernemen en van Milieu tot Bouw. Doe Maar Duurzaam is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.

Booking Experts op tv:

📆 Zondag 9 december
⏰ 17:00 uur
🎥 RTLZ

 1. Bekijk in het Engels
 2. Home
 3. Login
 4. Probeer gratis
 5. Prijzen
 6. Producten
 7. Reserveringssysteem
 8. CMS
 9. Diensten
 10. Zoekmachine optimalisatie
 11. Vertalingen
 12. Professionele fotografie
 13. Overig
 14. Touroperators
 15. Ervaringen
 16. Over ons
 17. Contact
 18. Eigenaren
 19. Werken bij ons
 20. API voor ontwikkelaars
 21. Blog
 22. Word een Booking Expert
 23. Training
 24. Privacyverklaring
 25. Cookies
 26. Recrontopleverancier

Meld je aan voor jouw gratis 14 daagse proefperiode