Booking Experts logo
Toggle menu
Booking Experts logo
 / 
Update: verbeteringen in onze support artikelen
Maureen
Geschreven door Maureen
Op 17 juli 2019
LinkedIn

Update: verbeteringen in onze support artikelen

Support artikelen

Onlangs heeft onze stagiaire Maaike een afstudeeronderzoek gedaan naar het gebruik van onze support artikelen. Ondanks dat nog niet alle gebruikers van Booking Experts er volop gebruik van maken, is er toch een ruime groep mensen die de artikelen raadplegen als ze ergens tegen aan lopen. Uit het onderzoek zijn ook enkele verbeterpunten naar voren gekomen waar we direct mee aan de slag gegaan zijn:

 • Alfabetische volgorde: Om de support artikelen te kunnen scannen, hebben wij de artikelen, per module, zoveel mogelijk in alfabetische volgorde gezet.
 • Geen resultaat: Om het resultaat van zoekopdrachten te vergroten hebben wij een support artikel geschreven met tips om bij je zoekopdracht een beter resultaat te krijgen. 
 • Video's: Er werd aangegeven dat het toevoegen van korte instructievideo's het gebruik van de support artikelen zeker zou verhogen. Wij zijn direct aan de slag gegaan om meer video's te maken en deze zullen wij op korte termijn toevoegen aan de artikelen.

Wij hopen hiermee dat jullie nu nog gerichter én sneller met de support artikelen antwoord vinden op al jullie vragen.

Chat

Onze supportmedewerkers zijn natuurlijk altijd beschikbaar voor vragen via de chat. Wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op je vraag te reageren met een zo volledig mogelijk antwoord. Hiervoor geldt ook: hoe duidelijker jouw vraag is, hoe beter wij daarop een antwoord kunnen formuleren. Gebruik de tips uit dit support artikel om je vraag zo duidelijk mogelijk te stellen.

Chat vs. telefoon

Klanten die telefonisch bellen verzoeken wij weleens om hun vraag via de chat te stellen in plaats van via de telefoon. Onze voorkeur gaat altijd uit naar vragen via de chat. Waarom? Hiervoor hebben wij de volgende redenen:

 • Goed antwoord: Een vraag die gesteld is via de chat kan direct door een beschikbare medewerker worden opgepakt.
 • Technische ondersteuning: Betreft het een technische vraag? Dan kunnen wij dit vanuit de vraag direct bespreken met één van onze technische collega's.
 • Monitoring: Via de chat hebben wij inzicht in alle vragen die er gesteld worden. Hierop kunnen wij eventueel actie ondernemen, zoals het organiseren van een training, het aanpassen van support artikelen of het aanpassen van onze planning voor de ontwikkeling.

En dit heeft ook weer zo zijn voordelen: je kunt bijvoorbeeld een antwoord op je vraag altijd teruglezen. Vragen die nog niet opgenomen zijn in een support artikel, worden namelijk direct verwerkt. 

Krijgen wij dus telefonisch een vraag binnen, dan kan het dus voorkomen dat wij voorstellen om de vraag nog een keer te stellen, maar dan via de chat.

 1. Bekijk in het Engels
 2. Home
 3. Login
 4. Probeer gratis
 5. Prijzen
 6. Producten
 7. Reserveringssysteem
 8. CMS
 9. Diensten
 10. Zoekmachine optimalisatie
 11. Vertalingen
 12. Professionele fotografie
 13. Ervaringen
 14. Over ons
 15. Contact
 16. Werken bij ons
 17. API voor ontwikkelaars
 18. Blog
 19. Training
 20. Privacyverklaring
 21. Data veiligheid
 22. Ontwikkeling aanvragen
 23. Recrontopleverancier

Meld je aan voor jouw gratis 14 daagse proefperiode