Booking Experts logo
Toggle menu
Booking Experts logo
 / 
Ontwikkeling Booking Experts
Maureen
Geschreven door Maureen
Op 14 september 2018
LinkedIn

Ontwikkeling Booking Experts

Samenvatting

Blijven ontwikkelen is onze prioriteit nummer 1. Wij hebben een eigen team van programmeur-experts verzameld die verantwoordelijk zijn voor deze continue ontwikkeling. Door hun kunnen wij onze gebruikers blijven verrassen met dagelijkse updates/verbeteringen van ons alles-in-één-reserveringssysteem.

2 minuten

Onze focus op ontwikkelen

De belangrijkste speerpunten binnen Booking Experts is altijd ons product en de ontwikkeling van ons product geweest. Het gros van onze tijd wordt dan ook gespendeerd aan dit onderwerp. Door deze focus kunnen wij bijna dagelijks nieuwe updates presenteren aan onze gebruikers, wat zorgt voor een continue verbetering in gebruiksgemak en functionaliteiten voor de vakantieparken. Deze verbeteringen uiten zich in kleine functionele aanpassingen die direct zichtbaar zijn, maar ook grote en structurele aanpassingen die minder zichtbaar zijn. Zo’n grote en structurele aanpassing is vandaag doorgevoerd.

Update Booking Experts via Kanalen 13-09-2018

Vandaag hebben wij namelijk een update gelanceerd, waardoor wij de manier waarop een reservering wordt afgewikkeld compleet is veranderd. Achter de schermen, in dit geval. Vanaf nu wordt de procedure namelijk bepaald door het kanaal waaraan de reservering gekoppeld is. De hele flow van de reservering wordt hierdoor bepaald (van bevestiging, betaling, tot annulering en alle stappen daartussen). Dit opent de deur voor ontwikkelingen die tal van configuraties per kanaal gaan ondersteunen. Zie hieronder enkele voorbeelden:

 • Reserveringen via de backoffice/receptie wil ik standaard reserveringskosten in rekening brengen. Kosten die bijvoorbeeld niet in rekening gebracht worden via de website en/of touroperators;
 • Een specifiek annuleringsbeleid per boekingskanaal;
 • Een specifieke kortingsactie per boekingskanaal;
 • Een specifiek aanbetalings beleid per boekingskanaal;
 • Nieuwe kanalen toevoegen op basis van bepaalde voorwaarden (bedrijven, vaste klanten, groepen, etc.).

Toekomst

Op basis van de update die vandaag is gelanceerd, kunnen veel van bovenstaande ontwikkelingen met speels gemak worden doorgevoerd. Uiteindelijk vergroten we hierdoor de flexibiliteit, met behoud van de gebruiksvriendelijkheid. Wil jij op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

 1. Bekijk in het Engels
 2. Home
 3. Login
 4. Probeer gratis
 5. Prijzen
 6. Producten
 7. Reserveringssysteem
 8. CMS
 9. Diensten
 10. Zoekmachine optimalisatie
 11. Vertalingen
 12. Professionele fotografie
 13. Ervaringen
 14. Over ons
 15. Contact
 16. Werken bij ons
 17. API voor ontwikkelaars
 18. Blog
 19. Training
 20. Privacyverklaring
 21. Data veiligheid
 22. Ontwikkeling aanvragen
 23. Recrontopleverancier

Meld je aan voor jouw gratis 14 daagse proefperiode