Booking Experts logo
Toggle menu
Booking Experts logo
 / 
Wat je moet weten over.. betaalproviders
Robin
Geschreven door Robin
Op 28 september 2017
LinkedIn

Wat je moet weten over.. betaalproviders

Samenvatting

Online betalingen doen en ontvangen is niet spannend meer, maar eerder essentieel. Bespaar tijd en geld door gebruik te maken van een koppeling met een betaalprovider zoals Mollie. Ook koppelen met je boekhoudpakket? Lees dan het vorige blog ook nog even.

3 minuten

Sommigen onder ons vinden het betalen via het internet nog steeds een spannend onderwerp; begrijpelijk! Het is goed om voorzichtig te zijn als het gaat om financiën, we werken allemaal hard voor ons geld en willen niet dat het in handen komt van de verkeerde personen. Aan de andere kant wil je ook geen uren meer kwijt zijn met het inboeken van overboekingen of het versturen van herinneringen voor betalingen die je over het hoofd hebt gezien. Dit soort taken zijn tegenwoordig uitstekend te automatiseren!

Een van deze oplossingen wordt geleverd een Preferred Partner van ons als Booking Experts; Mollie. Zij bieden de mogelijkheid om direct online te betalen, houden de betaling bij en wij koppelen deze aan de betreffende reservering. Heb je een annulering? Met 1 klik op de knop heb je de betaling gevonden en kun je deze terugboeken. Je selecteert zelf welke betalingsmogelijkheden je aan wil bieden. 

Een aantal praktische voordelen van het koppelen met een online betaalprovider zijn:

 • Éen contract. Slechts één contract voor alle belangrijke betaalmethoden. Hierdoor heb je altijd alles bij de hand en is het niet meer nodig in te loggen bij meerdere partijen.
 • Maximaal beveiligd. Goede beveiliging is natuurlijk vereist. Door rigoureuze veiligheidscontroles, veilige dataopslag, screening van personeel en compliance met elke regulering, word de veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid van het betaalplatform gegarandeerd.
 • Wereldwijd geaccepteerde betaalmethodes. Of je gast nu uit China, België of Alaska komt: er is altijd een betaalmethode die voor hen werkt. Met meer dan 15 verschillende betaalmogelijkheden gaat er letterlijk een wereld voor je open. Geen abbonnement maar een kleine vergoeding per betaling, ongeacht de grootte. 
 • Volledig naar wens in te vullen. Ben je je focus aan het verleggen naar de internationale markt en kan je niet meer uit de voeten met alleen maar iDeal en overboekingen? Binnen luttele minuten kun je je gasten de betaalmogelijkheid bieden die zij wensen!
 • Bespaar tijd, bespaar geld. Koppelingen helpen je om je bedrijf efficiënter te laten werken. Minder foutief geblokkeerde betalingen, tijd besparen op je boekhouding en geen zorgen over beveiligingsprocedures. Met een goed uitgewerkte koppeling met een betaalprovider heb je minder gedoe en meer tijd over om je op je zaak te concentreren. 

Toch zijn er nog veel bedrijven, ook in de Nederlandse leisure branche, angstig om een overstap te maken naar digitale betaalmethodes. Ze zijn bang dat de veiligheid van hun financiën in het geding komt omdat het niet meer ‘tastbaar’ is. Door dit artikel hopen we de angst om de overstap te maken weg te nemen. Koppelen met Mollie is de veiligste, goedkoopste en meest efficiënte manier om je betalingen in Booking Experts te verwerken. 

PS: hieronder een korte video waarin wordt uitgelegd hoe betalingen in zijn werk gaan.

Loading video from Vimeo..

 1. Bekijk in het Engels
 2. Home
 3. Login
 4. Probeer gratis
 5. Prijzen
 6. Producten
 7. Reserveringssysteem
 8. CMS
 9. Diensten
 10. Zoekmachine optimalisatie
 11. Vertalingen
 12. Professionele fotografie
 13. Ervaringen
 14. Over ons
 15. Contact
 16. Werken bij ons
 17. API voor ontwikkelaars
 18. Blog
 19. Training
 20. Privacyverklaring
 21. Data veiligheid
 22. Ontwikkeling aanvragen
 23. Recrontopleverancier

Meld je aan voor jouw gratis 14 daagse proefperiode