Booking Experts logo
Toggle menu
Booking Experts logo
 / 
Maureen
Geschreven door Maureen
Op 4 oktober 2019
LinkedIn

Website iteratie

Sinds kort werken wij binnen Booking Experts in blokken van 4 weken aan een bepaald onderdeel van de applicatie. Zo is onlangs de iteratie 'Websites' afgesloten. In deze blog lees je over 7 van mijn favoriete aanpassingen van deze iteratie.

Afbeeldingset met logo’s toevoegen

Als organisatie wil je graag een afbeeldingenset van logo’s toevoegen van de instanties waar je bij bent aangesloten of mee samenwerkt. Hier kun je nu een afbeeldingenset voor aanmaken en kun je ook een link en een titel aan de afbeelding toevoegen. Hoe je dit instelt lees je in het volgende supportartikel.

Afbeeldingen set voorbeeld

Afbeeldingset collage weergave

Als gebruiker wil je een afbeeldingenset wellicht ook als collage weergeven op de website. Dit hebben we nu mogelijk gemaakt. Hoe je dat kunt instellen lees je in het volgende supportartikel

Collage

Verschillende weergaven van widgets Desktop vs. Mobiel

Als gebruiker wil je graag dat content zoals deze op desktop getoond wordt, compacter wordt getoond op mobiel.

Zo wil je een bijvoorbeeld een 'Uitlichting' op desktop tonen in een variant: 'Afbeelding met tekst' en wil ik dat dezelfde uitlichting op mobiel getoond wordt in een variant: 'Afbeelding met tekst (compact)'. Hierdoor zijn de afbeeldingen op mobiel kleiner en geeft een betere gebruikservaring voor de bezoeker.

Pagina Kortingsacties en Arrangementen

Als gebruiker wil je deze pagina’s kunnen optimaliseren naar wens. Om deze reden zijn deze pagina’s aangemaakt als ‘Extra Pagina’s’ zodat je met widgets de pagina verder kan aanpassen. 

Aanpassen arrangementen pagina

Accommodatiepagina aanpassen

De accommodatiepagina wordt opgebouwd op basis van de ingevulde gegevens in Booking Experts. Het kan zijn dat je voor je website hier vanaf wil wijken omdat je bepaalde teksten niet of juist extra op de site wil vermelden. Dit kan door de typepagina in het CMS hierop aan te passen. Denk hierbij aan het toevoegen van een plattegrond, een fimpje van de accommodatie, specifieke foto’s van het park en de omgeving etc. Hoe je deze pagina bewerkt lees je in het volgende supportartikel

Afbeelding betaalmethodes

De icoontjes van de laatst toegevoegde betaalmethodes zoals Apple Pay en Cadeaubonnen is toegevoegd aan de afbeeldingenset. Ook zijn de afbeeldingen geoptimaliseerd en is er een tekst aan toegevoegd met de naam van de betaalmethode.

afbeelding betaalmethode

Optimaliseren beschikbaarheid plattegrond

Het boeken op kaart hebben we geoptimaliseerd. Zo kan door het gebruik van Markers duidelijker gezien worden welke accommodaties er beschikbaar zijn. Ook heeft de bezoeker de mogelijkheid om onder de kaart te kiezen tussen de beschikbare accommodaties. Hierdoor kan de mobiele bezoeker ook beter een keus maken in de gewenste accommodatie.

voorkeur boeken
 1. Bekijk in het Engels
 2. Home
 3. Login
 4. Probeer gratis
 5. Prijzen
 6. Producten
 7. Reserveringssysteem
 8. CMS
 9. Diensten
 10. Zoekmachine optimalisatie
 11. Vertalingen
 12. Professionele fotografie
 13. Ervaringen
 14. Over ons
 15. Contact
 16. Werken bij ons
 17. API voor ontwikkelaars
 18. Blog
 19. Training
 20. Privacyverklaring
 21. Data veiligheid
 22. Ontwikkeling aanvragen
 23. Recrontopleverancier

Meld je aan voor jouw gratis 14 daagse proefperiode