NL
Selecteer de gewenste taal
Nederlands
Home
Product
5 feiten over onze App Store

5 feiten over onze App Store

Wietze
15 september 2023
Leestijd 5 min

Tijdens de Recreatie Vakbeurs hebben wij met Samenwerken in de Recreatie laten zien hoe onze App Store van toegevoegde waarde kan zijn voor jouw vakantiepark. Maar we begrijpen dat je vragen hebt. Vragen zoals: wat is de Booking Experts App Store? Hoe is deze ontstaan? Hoe draagt het bij aan de groei van vakantieparken? In deze blog geven we antwoord op al je vragen. Na het lezen heeft de App Store voor jou geen geheimen meer.

 

1. De App Store maakt van Booking Experts meer dan een alles-in-1 reserveringssysteem.

 

Met de komst van de Booking Experts App Store maken wij de stap van een alles-in-1 reserveringssysteem naar meer dan een alles-in-1 reserveringssysteem. Er zijn veel wensen in de recreatiewereld om samen te kunnen werken met veel verschillende partners 🤝. Bijvoorbeeld een een revenue management systeem, gezichts- of vingerprintherkenningssyteem of een websitebouwer. Dit willen wij mogelijk maken. De App Store maakt het mogelijk om samen te werken met verschillende partners. Zo kun jij als recreatieondernemer zelf jouw partners kiezen die jou helpen te automatiseren en te groeien 📈.

Maar hoe maakt de App Store dit dan mogelijk? Doordat wij werken met een open API. Hiermee kunnen andere computersystemen van jouw favoriete partner direct de informatie uit Booking Experts halen die ze nodig hebben om hun diensten aan te bieden. De partners in onze App Store ontwikkelen hun apps dan ook zelf, zonder onze hulp of tussenkomst. 👉Hierdoor blijven wij ons focussen op onze kern: een standaard, gebruiksvriendelijk en volledig alles-in-1 reserveringssysteem. Maar wil je meer? Dan kan dat met de App Store! Zo wordt Booking Experts meer dan een alles-in-1 reserveringssysteem.

 

App store

2. Met de App Store kun jij koppelingen realiseren zonder onze tussenkomst.

 

In de App Store kunnen onze partners dus zelf hun koppelingen via een app aanbieden. En omdat dit van ons geen ontwikkelingstijd vereist, kunnen er in korte tijd zeer veel nieuwe apps beschikbaar komen 🕑! De apps zijn volledig geïntegreerd met Booking Experts om datgene wat ze beloven, goed te kunnen doen. Dit maakt dat jij met één druk op de knop een koppeling kunt activeren. Afhankelijk van de soort koppeling, zullen dan de benodigde vervolgstappen in werking worden gezet bij zowel Booking Experts, de gekozen partner en jouw recreatiebedrijf.

We willen natuurlijk wel dat de apps die wij in de App Store aanbieden van goede kwaliteit zijn. Dus ondanks dat wij niet zelf ontwikkelen, controleren wij de apps wel degelijk ✅. We testen ze uitvoerig, vaak zelfs in samenwerking met vakantieparken, om zo in de praktijk alles uit te kunnen proberen. Na deze validatie, keuren wij de app goed of af. Bij goedkeuring gaat de app live in de App Store. Bij een afkeuring gaan we met de ontwikkelaar in gesprek en zorgen we en dan samen voor dat de app wordt aangepast voor goedkeuring. Zo kunnen we jou en andere recreatieondernemers met zekerheid de beste kwaliteit aanleveren.

 

3. Met de App Store neem je het heft in eigen handen.

 

Je hebt al kunnen lezen dat je helemaal zelf koppelingen kunt activeren zonder onze tussenkomst, dat de apps door onze partners zelf ontwikkeld worden en dat de App Store werkt met een open API. Deze drie functionaliteiten bieden samen ook de mogelijkheid om zelf een app te kunnen ontwikkelen 🧑‍💻! Mis jij iets in Booking Experts? Of mis je een van je favoriete partners? Neem het heft in eigen handen en ontwikkel een app of laat deze ontwikkelen. Zo heb je zelf invloed op wat je nodig hebt om jouw park te laten groeien met Booking Experts als stabiele basis.

Wanneer je de app bouwt voor eigen gebruik heb je onze goedkeuring niet nodig. Maar wil je jouw app voor iedereen beschikbaar maken? Dan controleren wij deze wel eerst ter validatie. Na onze goedkeuring staat jouw eigen app live in de App Store en is deze toegankelijk voor iedereen 🌍. Steeds meer recreatie ict bedrijven zijn al bezig met het ontwikkelen van een app door de grote vraag van gebruikers. De App Store geeft jou dus invloed in wat er mogelijk is binnen Booking Experts.

 

alle apps

 

4. De App Store zorgt voor meer transparantie tussen ontwikkelaars en de gebruikers.

 

Het is natuurlijk mogelijk dat een app toch niet helemaal naar behoren werkt, zelfs ondanks uitvoerig testen. In dat geval kun je een melding maken in de App Store. Er ontstaat vervolgens een direct gesprek tussen de ontwikkelaar van de app, jou (de gebruiker) en het support team van Booking Experts 💬. Wij als Booking Experts faciliteren dit gesprek, monitoren het gesprek en zitten midden in de communicatie. Hierdoor krijgt iedere partij een complete tijdlijn van berichten, volledig transparant voor alle partijen. Dit geeft jou als gebruiker grip en controle op de kwaliteit van de apps, van de communicatie en het ontwikkelingsproces ✅.

 

5. Met de App Store kun jij jouw recreatiebedrijf laten groeien.

 

Nu je dit alles gelezen hebt, zul je hopelijk de enorme mogelijkheden van de App Store inzien. Maar je hoeft zelf nog niet op het punt te zitten om een developer in de hand te nemen om een app te ontwikkelen. Je hoeft nog niet eens op het punt te zitten om überhaupt maar één app te gebruiken. Maar wanneer je klaar bent voor jouw volgende stap, staan alle apps in de App Store tot jouw beschikking 🚀.

Je kunt dus starten als relatief klein recreatiebedrijf met ons alles-in-1 reserveringssysteem, en alle ingebouwde mogelijkheden, en vanuit daar in stapjes verder groeien 📈. Wie weet tot groot concern met meerdere parken, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met Booking Experts kun je groeien. Wij bieden jou alle benodigde handvaten, in welke fase je ook zit.

Wil je graag dat we met je meedenken over hoe jij de App Store kunt inzetten om verder te groeien? Of welke partners het beste bij je passen? Of wil je wellicht meer weten over onze open API? 👉Neem dan contact op met onze consultants via support@bookingexperts.nl.

Related content

You might be interested

Samenwerken en kennis delen: Dit was Embrace 2024

Wauw, het zit er weer op: Embrace Growth 2024. En wat was het fantastisch! Ruim 250 recreatieprofessionals verzamelden...

Leestijd 2 min

5 Tips om efficiënter te werken met kostenposten

Kostenposten zijn een mooie manier van ‘Upselling’ en bieden je als recreatiebedrijf de mogelijkheid om je winst te...

Leestijd 3 min