← Alle artikelen

Affiliatedag 2020: Parkenreis over de Veluwe

1565946917 906b0241 bewerkt
Denise
17 Sep '20
Dinsdag 15 september organiseerden wij vanuit Booking Experts en Booking Boosters een affiliatedag waarbij verschillende affiliatepublishers werden meegenomen langs drie vakantieparken op de Veluwe. We waren te gast bij Park Berkenrhode, Vakantiepark Ackersate en Recreatiepark de Boshoek. Lees meer over deze geslaagde dag en de gastvrije vakantieparken.

Afgelopen dinsdag 15 september organiseerden wij vanuit Booking Experts en Booking Boosters een parkenreis voor affiliatepublishers langs een drietal vakantieparken op de Veluwe. Erg leuk om dit kleine event te organiseren, waarbij alle partijen rekening hielden met de geldende corona maatregelen.

In de ochtend van deze tropische nazomerdag werden we zeer hartelijk ontvangen bij Park Berkenrhode in Wekerom. Daniëlle nam de affiliates en ons mee met het verhaal over de historie en toekomstplannen van het park. Ook gaf zij aan wat de unieke punten van Park Berkenrhode zijn zoals de rust, directe ligging in de natuur, de vele duurzaamheidsinvesteringen en luxe huizen met veelal wellnessfaciliteiten. Vervolgens namen Daniëlle en haar collega’s iedereen mee voor een uitgebreide rondleiding over het park, waarbij we zelf deze duurzame maar toch luxe woningen, rust en natuur hebben ervaren. Na de rondleiding werden de indrukken besproken onder het genot van een drankje en lekkernij. Direct werden ideeën geschetst hoe de verschillende publishers dit park bij hun doelgroep onder de aandacht konden brengen.

1600327275 berkenrhode affiliate

Na een korte autorit ging de parkenreis verder bij Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen. Ook hier werden we hartelijk ontvangen en stond een zeer uitgebreide lunch klaar. Na deze lunch nam Martijn ons mee over het ontstaan van Vakantiepark Ackersate, de gedane uitbreidingen in de loop der jaren en de wensen voor de toekomst. Ook kwam aan bod hoe Vakantiepark Ackersate afgelopen zomer inventief is omgesprongen met de coronamaatregelen en mogelijkheden op het park. Zoals het automatische stoplichtsysteem bij het zwembad om voor zoveel mogelijk gasten waterpret te garanderen. De rondleiding over het park werd gedaan door Martijn en Rens. Uiteraard ging deze langs alle kindvriendelijke faciliteiten, verschillende typen vakantiewoningen en kampeerplaatsen. Ook Vakantiepark Ackersate, een zeer kindvriendelijke camping en vakantiepark draagt op verschillende manieren bij aan duurzame werkwijzen en materiaalgebruik.

1600328430 img3838

De parkenreis ging via een korte wandeling verder naar Recreatiepark de Boshoek. Hier stonden Chantal en Claudia te wachten om op energieke wijze een presentatie en rondleiding te verzorgen. In een heerlijk koele ruimte nam Chantal iedereen mee in het verhaal van De Boshoek over de missie, kernwaarden, historie en toekomstplannen. De rondleiding over De Boshoek leidde ons langs vele verschillende accommodaties, van safaritenten, hotellodges en groepsaccommodaties tot aan geschakelde bungalows en vakantiewoningen met wellness. Ook werd het uitgebreide kampeerterrein en de (kindvriendelijke) faciliteiten niet overgeslagen. Chantal en Claudia lieten uitstekend de veelzijdigheid van De Boshoek zien. Na een verfrissend ijsje en drankje, waar andermaal de gastvrijheid van De Boshoek bleek, was het inmiddels 16:45 en tijd om deze geslaagde parkenreis af te sluiten.

1600327584 boshoek affiliate

Als affiliatemarketeers van Booking Boosters spreken we over een zeer geslaagde dag. Een gastvrij welkom door de drie vakantieparken, met zeer interessante presentaties en rondleidingen waarmee de affiliatepublishers nog beter hun doelgroep kunnen aanspreken. Ook de vele gesprekken tussen de affiliatepublishers, TradeTracker en ons als affiliatemarketeers maakten deze parkenreis over de Veluwe succesvol. Park Berkenrhode, Vakantiepark Ackersate, Recreatiepark de Boshoek bedankt voor de ontvangst en ook de affiliatepublishers en TradeTracker bedankt voor jullie aanwezigheid en graag tot volgend jaar! Tijdens de coronacrisis is eens temeer de waarde van affiliatepublishers gebleken en deze inzet waarderen wij enorm.

Volgend jaar ook als affiliatepublisher aanwezig zijn bij onze parkenreis? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis de uitnodiging niet!

1600327026 img4641
Mis niets van Booking Experts en schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Beschermd door reCAPTCHA. Privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.