NL
Selecteer de gewenste taal
Nederlands
Home
Marketing
Affiliatedag 2021: Een reis langs de kust van Zuid-Holland en Zeeland

Affiliatedag 2021: Een reis langs de kust van Zuid-Holland en Zeeland

Lisa
15 september 2023
Leestijd 3 min

Ook in 2021 organiseerden wij een affiliatedag en namen wij vanuit Booking Experts en Booking Boosters verschillende affiliatepublishers mee op parkenreis 🏘️.

 

Drie parken met ieder een eigen unieke uitstraling

 

Deze 3e editie vond plaats aan de kust in Zuid-Holland en in Zeeland. Met een groep van 23 personen bezochten wij Vakantiepark De Klepperstee en Ridderstee Ouddorp Duin in Zuid-Holland en Oesterdam Resort in Zeeland. Hoewel op alle drie de parken een goede bezetting was, viel de rust en gemoedelijke sfeer op én dat ieder park echt een eigen unieke uitstraling heeft.

 

parkenreis 2021

De parkenreis werd bezocht door een groot aantal publishers, waarmee wij nauw samenwerken en die eerdere editie(s) ook aanwezig waren. Ook was het goed om te zien dat er een aantal, voor ons, relatief nieuwe publishers mee op pad gingen. Na een voor velen best lange reis werden we hartelijk ontvangen op Vakantiepark De Klepperstee waar onze dag begon. Na een korte presentatie over Booking Experts en Booking Boosters en onze werkzaamheden voor affiliatemarketing nam Jeroen den Hollander de publishers mee in het verhaal van De Klepperstee en Ridderstee Ouddorp Duin. Het ontstaan, de toekomstplannen en bepaalde keuzes werden besproken.

De rondleiding over het park, langs de cabins en faciliteiten sloot goed aan bij de presentatie. De natuurlijke en groene uitstraling, duurzame elementen en persoonlijke sfeer kenmerken De Klepperstee. We kregen ook een kijkje in twee accommodaties; Wikkelhouse en Kleproos. Twee verschillende unieke en duurzame accommodaties, met veel ruimte rondom de woning 🤩.

 

parkenreis 2021 2

De Klepperstee en Ridderstee Ouddorp Duin liggen naast elkaar en de rondleiding vervolgde direct naar Ridderstee Ouddorp Duin. Eén stap over de ‘parkgrens’ en je voelde direct een andere sfeer en uitstraling. Hier is een licht heuvelachtig duinlandschap gecreëerd, waarin zich zeer luxe en stijlvolle vakantievilla’s bevinden. Hier mochten we een 10-persoons vakantievilla, grenzend aan een waterpartij, van binnen bezichtigen. In alles voel en zie je een hoog niveau van luxe. De rondleiding van Jeroen en Wilbert werd afgesloten met een goed verzorgde lunch waar de indrukken met elkaar besproken werden.

Tijd om van het Zuid-Hollandse Ouddorp naar het Zeeuwse Tholen te vertrekken. Na een klein uurtje rijden kwamen we aan op Oesterdam Resort. De ontvangst was in een grote eventruimte waar je vanaf het dakterras direct een perfect uitzicht had over het park en de jachthaven. Remco Schuurbiers nam ons mee in het verhaal van Oesterdam; van opgespoten zandplaat tot een luxe resort, hotel en eventlocatie. Vervolgens namen Remco en Lily-May de publishers en ons mee voor een rondleiding. We bekeken een luxe hotelkamer en riante villa van binnen en we wandelden langs de jachthaven en het cabanastrand. Onder het genot van een hapje en drankje werd de dag afgesloten bij de trendy Marina Beachclub 🥂. Bij vertrek vroegen veel publishers waar de parkenreis volgend jaar heen gaat. Een beter compliment kan haast niet, toch?

 

parkenreis 2021 3

Waarom wij deze affiliatedag organiseren?

Uiteraard om de boekingen te boosten 🚀. Affiliatepublishers hebben elk een eigen website en spreken daarmee een bepaalde doelgroep aan. De publisher vermeldt een vakantiepark of camping op zijn of haar website en via de software van TradeTracker wordt een websitebezoeker gevolgd wanneer deze op de eigen website van een vakantiepark of camping komt. Wordt deze websitebezoeker een klant, dan krijgt de affiliatepublisher een vergoeding voor het aandragen van de sale. Tijdens de parkenreis willen we publishers een zo volledig mogelijk beeld geven van de vakantieparken, zodat zij dit op hun website, blog of social media kanalen kunnen promoten. Tijdens onze parkenreis zie je publishers veelvuldig foto’s en notities maken. Naast een leuke en gezellige dag wordt er ook zeker hard gewerkt. Wij zijn reuze benieuwd naar alle nieuwe uitingen over de parken naar aanleiding van de parkenreis 2021 naar Zuid-Holland en Zeeland.

Geïnteresseerd in een affiliatesamenwerking? Bekijk onze pagina met alle klanten waarvoor wij affiliatecampagnes hebben opgezet en meld je aan. Of neem contact met ons op via support@bookingboosters.nl. Wij ontzorgen onze klanten door deze campagnes te beheren en de contacten met publishers te onderhouden. Booking Boosters is het aanspreekpunt voor content en beeldmateriaal. Onze beeldbank en maandelijkse nieuwsbrief houden jou up-to-date!

 

parkenreis groepsfoto 2021

Meld je aan als affiliate voor onze parken en campings! 

Related content

You might be interested

Samenwerken en kennis delen: Dit was Embrace 2024

Wauw, het zit er weer op: Embrace Growth 2024. En wat was het fantastisch! Ruim 250 recreatieprofessionals verzamelden...

Leestijd 2 min

5 Tips om efficiënter te werken met kostenposten

Kostenposten zijn een mooie manier van ‘Upselling’ en bieden je als recreatiebedrijf de mogelijkheid om je winst te...

Leestijd 3 min