NL
Selecteer de gewenste taal
Nederlands
Home
Marketing
Affiliatedag juni 2022: Parkenreis door Overijssel

Affiliatedag juni 2022: Parkenreis door Overijssel

Daphne
15 september 2023
Leestijd 4 min

In juni was het weer zover. De jaarlijkse affiliatedag vond plaats, inmiddels alweer de vierde editie! Dit keer zonder corona maatregelen, dus het was dubbel genieten. In deze editie namen we de affiliates mee op parkenreis door Overijssel, waar we te gast waren bij Vakantiepark Mölke, Camping de Noetselerberg en Beerze Bulten.

 

parkenreis 2022

Met een klein en gezellig clubje vertrokken we naar onze eerste bestemming: Vakantiepark Mölke in Zuna. We werden begroet bij de receptie en direct doorverwezen naar de locatie voor de ontvangst van de affiliates en presentatie. Toen iedereen aanwezig was hebben wij de affiliatedag geopend waarna we het woord gaven aan Anne, de online marketeer van Mölke. Zij vertelde hoe Mölke is ontstaan en wat zij als park willen uitstralen. Niet alleen vakantiegangers willen zij een onbezorgde vakantie aanbieden, maar ook voor mensen die een leuk dagje uit willen. Gezellig een dagje varen, suppen of kanoën op de Regge of een familie activiteit ondernemen zoals bowlen en een hapje eten in het restaurant. Niet voor niets is hun slogan: Slow Living aan de Regge. Na de presentatie heeft Anne ons rondgeleid over het park en mochten we binnenkijken bij de Riverdome accommodatie en de Happy Oak Lodge. Daarna liepen we door en kwamen we aan bij de boomhut. Dé eyecatcher van Mölke, prachtig gelegen langs de Regge. Ons bezoek bij Mölke werd afgesloten met een vaartocht over de Regge. Dat was nog eens genieten!

 

parkenreis molke 2022

Daarna gingen we door naar Camping de Noetselerberg in Nijverdal. De camping grenst direct aan de Sallandse Heuvelrug en bij het parkeren van de auto merk je gelijk dat je je midden in de natuur bevindt. Hier begonnen we direct met een rondleiding en ondertussen vertelde eigenaar Geert ons informatie over de camping. Een presentatie en rondleiding in één, net zo praktisch! Zo liepen we een rondje over de camping en kwamen we langs de faciliteiten. We hebben het binnen- en buitenzwembad gezien en een van de affiliates heeft zelfs het interactieve speeltoestel uitgeprobeerd. Daarna hebben we een heerlijke lunch gehad met soep en broodjes en konden we nog even met elkaar kletsen over de dag. We sloten af met een groepsfoto en vervolgden onze weg naar de laatste bestemming.

 

noetselerberg parkenreis

Bij Beerze Bulten in het plaatsje Beerze werden we buiten al opgewacht door Jochem, marketing en communicatie, en Nick, front office manager. Jochem vertelde over de geschiedenis van de camping en dat beleving een belangrijke rol speelt. Zij streven ernaar dat een bezoek aan Beerze Bulten een onvergetelijke ervaring moet zijn voor alle gasten, of het nu dagbezoekers of vakantiegasten zijn. De afgelopen tijd hebben ze niet stilgezeten en volop ontwikkeld. Zo kan de gast zijn of haar telefoon gebruiken als sleutel om de accommodatie te openen en zijn er nieuwe accommodaties op het park: de duurzame wikkelhouses. Tijdens de rondleiding mochten we een kijkje nemen in een wikkelhouse en kwamen we onder andere langs de Youpi! Lodges. Uiteraard hebben we een kijkje genomen bij de animatie, op dat moment waren ze bezig met de afsluiting van de musical. Dit was onze kans om op de foto te gaan met Bultje het konijn, een leuke herinnering om samen op terug te kijken met de affiliates. De camping is een plaatje, bleek tijdens de rondleiding. Het heuvelachtige terrein bezorgt je het ultieme buitenlandgevoel! Ondanks dat de camping een goede bezetting had, heerste er veel rust, erg fijn voor de vakantieganger. We sloten het bezoek af met borrelhapjes en een drankje en kregen een leuke goodiebag mee naar huis.

 

beerze bulten parkenreis 2022

De vierde editie van de affiliatedag was wederom geslaagd! De affiliates vonden het leuk en gaven zelf aan dat ze dit zeer waardevol en nuttig vinden. Hiermee krijgen ze een goed beeld van de vakantieparken en hun aanbod, zodat ze dit kunnen promoten op diverse kanalen. Doordat ze dit uit eigen ervaring delen, spreekt het hun doelgroep eerder en beter aan op hun website. Wij zijn benieuwd naar de uitingen over de parken naar aanleiding van de parkenreis.

Graag willen we Vakantiepark Mölke, Camping de Noetselerberg en Beerze Bulten bedanken voor de gastvrijheid en natuurlijk de affiliates bedanken voor hun aanwezigheid! Op naar de volgende editie.

Wil je als affiliate ook aanwezig zijn bij onze eerstvolgende parkenreis? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis de uitnodiging niet!

 
Related content

You might be interested

Haal alles uit je PMS met onze thematrainigen.

Heb je een vraag over Booking Experts? Dan komt deze terecht bij het Customer Success Team. Door deze vragen te...

Leestijd 2 min

Samenwerken en kennis delen: Dit was Embrace 2024

Wauw, het zit er weer op: Embrace Growth 2024. En wat was het fantastisch! Ruim 250 recreatieprofessionals verzamelden...

Leestijd 2 min