← Alle artikelen

Bekende 5-sterren vakantieparken kiezen juist nú voor automatisering

1565946815 906b0180 bewerkt
Maureen
08 Dec '20
Automatisering is juist nú, na een turbulent jaar, belangrijker dan ooit gebleken. Denk aan medewerkers die op verschillende locaties in de cloud kunnen werken en een receptieloze incheckprocedure. Steeds meer recreatieondernemers zien het belang van automatisering en kiezen voor ons alles-in-1 reserveringssysteem. Zo ook 5-sterren campings Beerze Bulten en Leukermeer.

Na een bewogen seizoen waarin snel moest worden geschakeld, kijken recreatiebedrijven weer vooruit. Recentelijk kozen diverse vakantieparken, resorts, campings en hotels voor ons alles-in-1 reserveringssysteem. Een greep uit enkele recente livegangen:

Het grootste deel van deze parken is onlangs live gegaan in combinatie met een nieuwe website van Booking Experts. Dat geldt ook voor 5-sterren camping Mölke, die al dankbaar gebruik maakte van het reserveringssysteem, maar nu ook boekbaar is via een website van Booking Experts.

1607442812 beerze bulten

📸 Beerze Bulten

1607442832 leukermeer

📸 Leukermeer

Booking Experts: reserveringssysteem, website én online marketing

Naast het reserveringssysteem biedt Booking Experts websites én online marketing aan. Allemaal onder één dak, zodat de lijntjes kort blijven. Onze online marketing specialisten bieden dan ook ondersteuning bij de livegang van de websites van nieuwe gebruikers. Dit was ook het geval bij onder andere Villa Parcs en 5-sterren topcampings Beerze Bulten, ‘t Veld en Mölke, waar we de online marketing voor verzorgen.

Gestandaardiseerde oplossing

Met de aansluiting van deze recreatiebedrijven groeien we door in binnen- en buitenland. Hoe wij kunnen blijven groeien? Door onze gestandaardiseerde oplossing. Wij hebben gekozen voor een totaalconcept. We ontwikkelen geen maatwerk voor vakantieparken, maar kiezen ervoor om maatwerk om te zetten naar een standaard. Daardoor kunnen we heel snel ontwikkelen en zijn updates meteen beschikbaar, voor alle gebruikers over de hele wereld. In het tv programma Business Class vertelde ik op 15 november bij Harry Mens meer over de groei van Booking Experts 📈

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Mis niets van Booking Experts en schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Beschermd door reCAPTCHA. Privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.