NL
Selecteer de gewenste taal
Nederlands
Home
Product
Binnen no-time een expert met de Booking Experts Academy

Binnen no-time een expert met de Booking Experts Academy

Maureen
15 september 2023
Leestijd 2 min

In het afgelopen jaar zagen we onze Booking Experts Academy groeien. Niet alleen ontwikkelden we meerdere Academies voor onze gebruikers, maar ook besloten we onze kennis te delen met studenten van het MBO. We ontwikkelden een Academy voor het MBO waarbij studenten de facetten rondom het frontoffice werk uitgelegd krijgen, ondersteund door onze software. Onlangs hebben we onze Academy, in samenwerking met de Uitgeversgroep, herschreven in een lesboek.

 

Van handboek naar e-learning

 

We ontwikkelden dus meerdere Academies voor onze gebruikers. Van een Basis Academy voor een nieuwe frontoffice medewerker tot een Academy Statistieken ter ondersteuning bij het maken van prognoses. Hier wordt al veelvuldig gebruik van gemaakt. Zo hebben we het voor onze gebruikers mogelijk gemaakt om nieuw personeel in te werken zonder dat daar een medewerker aan te pas komt.

Hierin blijven we ontwikkelen: momenteel zijn we druk bezig met het omzetten van deze Academies naar E-learners. Vanuit Booking Experts kun je dan precies zien welke (mini)cursussen voor jou beschikbaar en/of nieuw zijn. Met veel uitleg, opdrachten, instructiefilmpjes en artikelen is er straks geen onderdeel in Booking Experts waar je niet over kunt leren.

 

Uitbreiding lesprogramma voor het MBO

 

Ook voor het MBO zijn we druk bezig met ontwikkelingen. Zo hebben we onze Academies voor de twee leerjaren omgezet naar een E-learning en zijn de eerste leerlingen inmiddels bezig om echte Booking Experts Junior Rockstars ⭐️ te worden. Als Junior Rockstars weten ze aan het eind van de Academy alles over frontoffice werk. Ze leren wat belangrijk is bij een in- en uitcheck en hoe je het verblijf van een gast optimaal laat verlopen.

In het tweede jaar betrekken we huidige trends, ontwikkelingen en marketing in het programma en worden de studenten, aan de hand van de E-learning, opgeleid tot echte Booking Experts Masterminds 🧠. Met een echt Booking Experts Certificaat gaan de studenten goed voorbereid op stage!

 

Mbo

Uitgeversgroep

 

Vorig jaar kwamen we in contact met Han van de Uitgeversgroep en besloten we de Academy ook uit te brengen als lesboek. Samen met Hilda van De Rooi Pannen herschreven we de Academy, zodat deze volledig aansluit bij het lesprogramma en de bijbehorende exameneisen. Scholen hebben nu de keuze om via de Uitgeversgroep of via de E-learning van Booking Experts studenten kennis te laten maken met een reserveringssysteem.

 

De grens over

 

Inmiddels gaan we met onze Academy ook de grens over. Verschillende onderwijsinstellingen in België kiezen ervoor om onze Academy en ons reserveringssysteem op te nemen in het lesprogramma. Het gemak van een online tool dat direct inzetbaar is, levert hen veel voordeel op.

 

De toekomst van de Academy

 

Wat we in de toekomst gaan doen? Wij staan nooit stil, dus ook niet op dit gebied. De Academy wordt een onderdeel van het Booking Experts Educate programma: het educatieplatform van de recreatie. Dit zijn we volop aan het ontwikkelen en wordt beschikbaar voor het onderwijs, onze gebruikers, onze partners en iedereen die een link heeft met de recreatie. Binnenkort meer details! 😃

Related content

You might be interested

Samenwerken en kennis delen: Dit was Embrace 2024

Wauw, het zit er weer op: Embrace Growth 2024. En wat was het fantastisch! Ruim 250 recreatieprofessionals verzamelden...

Leestijd 2 min

5 Tips om efficiënter te werken met kostenposten

Kostenposten zijn een mooie manier van ‘Upselling’ en bieden je als recreatiebedrijf de mogelijkheid om je winst te...

Leestijd 3 min