← Alle artikelen

Booking Experts a.s. zondag 9 december te zien op RTLZ

1565946884 906b0115 2 bewerkt
Nikki
06 Dec '18
Aanstaande zondag 9 december om 17:00 uur is Booking Experts te zien in het tv programma 'Doe Maar Duurzaam' op RTLZ. Vorige week werden de opnames gemaakt tijdens de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. Maureen vertelt in deze aflevering over hoe Booking Experts recreatiebedrijven verder brengt.
1570009587 bookingexpertsoprtlz89649736 6fd0 4606 b012 7cafe25b8a05

‘Doe Maar Duurzaam’ is hét televisieprogramma waarin alle ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche aan bod komen. De uitzending van 9 december 2018 staat in het teken van de ‘Recreatie Vakbeurs’. Er worden verschillende ondernemers en initiatieven bezocht die een positieve bijdrage leveren aan de mens en het milieu. Een in het oog springende onderneming is Booking Experts. Booking Experts levert een alles - in - 1 cloudoplossing voor vakantieparken, campings, hotels en verhuurorganisaties.

Een groot deel van de vakantieparken en campings hebben de vertaalslag naar automatisering nog niet gemaakt. Hierdoor hebben zij bijvoorbeeld geen gebruiksvriendelijke website en kan er vaak niet eens online geboekt worden. Maureen Ilboga van Booking Experts vertelt in de uitzending van 9 december 2018 van ‘Doe maar Duurzaam’ op RTLZ om 17:00 uur alles over hoe Booking Experts recreatiebedrijven verder brengt door hen op het gebied van automatisering en digitalisering te ontzorgen.

Doe Maar Duurzaam is een informatief programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van Energie tot Duurzaam Ondernemen en van Milieu tot Bouw. Doe Maar Duurzaam is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.

Booking Experts op tv:

📆 Zondag 9 december
⏰ 17:00 uur
🎥 RTLZ

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Beschermd door reCAPTCHA. Privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.