NL
Selecteer de gewenste taal
Nederlands
Deutsch
Deutsch
Home
Product
De 5 belangrijkste voordelen van de Taken app

De 5 belangrijkste voordelen van de Taken app

Tom
18 september 2023
Leestijd 2 min

Heb je een vakantiepark, maar stuur je de schoonmaak en de technische dienst nog niet digitaal aan? Werk je met een uitgeprinte lijst en komen alle teams op een vast moment van de dag samen? Wil een gast eerder inchecken, maar moet je de schoonmaak eerst nog bellen om te vragen of de accommodatie al gereed is? Dit alles is verleden tijd! In deze blog deel ik 5 voordelen van het gebruik van de Taken app.

 

1. Ordenen van taken 

 

Bedenk vooraf hoe de taken ingedeeld moeten worden voor de schoonmaakdienst, de technische dienst en de receptie. Op basis daarvan baseer je het aantal taken per takenlijst. Door deze specifieke takenlijsten behoud je overzicht voor jouw volger(s).

Stel volgers en uitvoerders in. De volgers zijn verantwoordelijk voor de takenlijst, maken de planning voor de uitvoerders en houden controle over de afgeronde taken. De uitvoerders zijn degene die de taken uitvoeren.

 

Taken De uitvoerder logt in en komt terecht in een beschermde omgeving, waar zijn of haar ingeplande taken staan. Hij of zij ziet verder niets in het reserveringssysteem. In de omgeving kan de uitvoerder een taak starten en afronden. Is de taak afgerond? Dan ziet de volger dit in de backoffice. De volger controleert de taak en factureert, indien nodig, de verbruikte materialen en gewerkte uren door naar de eigenaar.

 

2. Een taak met urgentie❗️

 

Is er een lamp stuk en moet deze gelijk vervangen worden? Dan kun je urgentie aan een taak meegeven. De uitvoerder ontvangt direct een SMS op zijn mobiele telefoon.

 

Urgente taak

 

3. Altijd up-to-date 📩

 

Pas je als een volger een taak aan in de backoffice of voeg je een nieuwe taak toe? Dan ziet de uitvoerder deze taak gelijk terug in het portaal. Tevens ziet de receptie welke taken zijn afgerond, zodat zij niet de schoonmaakdienst hoeven te bellen met de vraag of de accommodatie gereed is. Dit zorgt voor een soepele incheck.

 

Overzicht

4. Taken aanmaken door uitvoerders👷🏻‍♂️

 

Ziet een schoonmaker een lekkende kraan die gerepareerd moet worden? Dan kan hij of zij direct een taak aanmaken in zijn/haar eigen portaal en deze taak delegeren naar de juiste takenlijst en uitvoerder. Ook kun je een foto toevoegen, zodat de uitvoerder van de technische dienst weet om welke onderdelen het precies gaat. De volger van de technische dienst ontvangt hier een e-mail van. Dit zorgt voor een snellere afhandeling.

 

5. Geautomatiseerd 🖥️

 

Een voordeel is dat deze app volledig geautomatiseerd is! Geen lijst wat uitgeprint moet worden of vaste tijdstippen bij elkaar komen. Uitvoerders loggen in en voeren de taken in hun portaal uit, alles kan dus op afstand geregeld worden.

Maak je nog geen gebruik van de Taken app en wil je hier meer over weten? Bekijk ons supportartikel of stuur ons een e-mail naar support@bookingexperts.nl

 
Related content

You might be interested

Haal alles uit je PMS met onze thematrainigen.

Heb je een vraag over Booking Experts? Dan komt deze terecht bij het Customer Success Team. Door deze vragen te...

Leestijd 2 min

Samenwerken en kennis delen: Dit was Embrace 2024

Wauw, het zit er weer op: Embrace Growth 2024. En wat was het fantastisch! Ruim 250 recreatieprofessionals verzamelden...

Leestijd 2 min