NL
Selecteer de gewenste taal
Nederlands
Home
Product
De voordelen van het werken met BEX CMS

De voordelen van het werken met BEX CMS

Daphne
15 september 2023
Leestijd 2 min

Sinds 2017 werk ik dag in dag uit met het CMS systeem van Booking Experts. Maar wat zijn nu de voordelen van het systeem? Ik neem je graag hierin mee zodat jij straks óók fan van het ParkCMS wordt.

 

✅ Real time beschikbaarheid & altijd up-to-date

 

Het ParkCMS is gekoppeld met het reserveringssysteem van Booking Experts. Hierdoor worden prijzen en accommodaties super snel geladen en zijn aanpassingen direct zichtbaar op de website. Snelheid staat bij ons voorop. En dankzij een gekoppeld CMS toont jouw website altijd de actuele prijzen en beschikbaarheid. Zo is er geen kans op foutieve informatie.

“Het reserveringssysteem en het ParkCMS kun je eigenlijk zien als een. Je hebt op één plek je gegevens staan, je prijzen staan in Booking Experts. Als je aanbiedingen of arrangementen aanmaakt is alles gekoppeld aan de website. Het werkt super snel. Het is heel mooi met elkaar geïntegreerd.“ Eelco op ‘t Hof - Familiehuis Nunspeet.

 

park cms

🇳🇱 Vertalingen

 

Geen gedoe met teksten opsturen naar een vertaalbureau en de vertaalde tekst weer op de juiste plek zetten op de website. Bij Booking Experts kun je met één druk op de knop je website vertalen in meerdere talen. Binnen no time is je website of pagina automatisch vertaald door gekwalificeerde native speakers. Zo heb je geen half complete informatie op de website, maar ben je volledig up to date.

"Met één druk op de knop realiseer je vertalingen in alle gewenste talen. Binnen een paar dagen is de hele website vertaald!" Rick Otter - Recreatiepark De Boshoek.

 

👆 Gebruiksvriendelijk

 

Het CMS systeem is heel gebruiksvriendelijk en makkelijk te gebruiken. Iedereen kan eenvoudig een pagina aanmaken en toevoegen op de website, een websitebouwer is dus helemaal niet nodig! De vele widgets en functies maken het mogelijk een pagina naar wens op te maken en in te delen hoe je het zelf wilt: kies je widget, vul met content en klaar! De widget op een andere plek? Dat is simpel, je hoeft deze enkel te verslepen. Kortom: een gebruiksvriendelijke website in jouw huisstijl!

"De website en het reserveringssysteem lopen naadloos in elkaar over. Binnen 5 minuten maak je een nieuwe pagina aan, het is niet moeilijk." Wouter van der Meer - Kampeerdorp de Zandstuve.

 

cms backoffice

📱 Geschikt voor de mobiele gebruiker

 

We kunnen er niet meer omheen. De smartphone speelt een steeds grotere rol in het dagelijks leven. Daarom is het van belang dat jouw website mobielvriendelijk is. Ons ParkCMS is geschikt voor zowel desktop als tablet en mobiel. Wil je bepaalde widgets alleen zichtbaar hebben op mobiel of juist alleen desktop? Dat is makkelijk in te stellen! De widgets vallen binnen het gezichtsveld en het passen zich aan op de scherm van ieder type mobiel. Hierdoor wordt het boeken van een vakantie voor de websitebezoeker nog makkelijker gemaakt.

Naast het op dagelijkse basis werken met het CMS zijn we ook elke dag bezig met het systeem te optimaliseren en nog beter te maken. Heb je hierover ideeën of suggesties neem dan gerust contact met ons op!

 
Related content

You might be interested

Samenwerken en kennis delen: Dit was Embrace 2024

Wauw, het zit er weer op: Embrace Growth 2024. En wat was het fantastisch! Ruim 250 recreatieprofessionals verzamelden...

Leestijd 2 min

5 Tips om efficiënter te werken met kostenposten

Kostenposten zijn een mooie manier van ‘Upselling’ en bieden je als recreatiebedrijf de mogelijkheid om je winst te...

Leestijd 3 min