← Alle artikelen

Een nieuw alles-in-één reserveringssysteem

1565946815 906b0180 bewerkt
Maureen
20 Jul '18
Herken je dit? Jij wilt vooruit maar je reserveringssysteem beperkt je hierin. Het systeem is verouderd, je krijgt geen begeleiding, geen support bij vragen, je krijgt te weinig reserveringen binnen via je eigen website en je bent alleen maar druk met administratieve dingen terwijl het enige wat je wilt is bezig zijn met het gelukkig maken van je gasten. Één ding is zeker, je moet op zoek naar een nieuw reserveringssysteem! Maar hoe weet je welk reserveringssysteem geschikt is? Wat maakt een reserveringssysteem een goed reserveringssysteem? 3 minuten

Een reserveringssysteem heeft natuurlijk één duidelijk hoofddoel: het verwerken van reserveringen! Dat kan in principe elk reserveringssysteem. Toch zijn er veel verschillende reserveringssystemen op de markt dus hoe weet je nu eigenlijk welk systeem er echt bij je past? Wat maakt een reserveringssysteem nou bijzonder?

1574688331 blog afbeelding

Reserveringssysteem in de cloud

Werk je al in de cloud? Niet te snel nee zeggen 😀 Zit je op Facebook? Linkedin? Instagram? Allemaal in de cloud! Google? In de cloud! Misschien heb je nu al een ander idee bij het werken in de cloud. Steeds meer bedrijven stappen over naar een volledige cloudoplossing en kiezen er dus voor om geen data meer op te slaan op een fysieke server. Dus waarom dan geen reserveringssysteem in de cloud? 🤔 Vaak wordt hierover nog een beetje angstig gedacht, maar is een daadwerkelijke server niet veel gevoeliger? Als een server crasht, hoe lang duurt het dan dat je voordat je weer 'online' bent? In geval van een brand, hoe snel heb je een nieuwe server waarmee je weer kunt werken?

De cloud is de toekomst! Ga je over naar een nieuw reserveringssysteem, stap dan direct over naar een reserveringssysteem in de cloud. 1 tip: Niet elk reserveringssysteem in de cloud is ook écht in de cloud. Er zijn systemen op de markt waarbij wordt gezegd dat het een cloudoplossing is maar waarbij dat slechts gedeeltelijk waar is. Laat je dus goed inlichten!

Reserveringssysteem met koppelingen

Een goed reserveringssysteem is gekoppeld met de belangrijkste touroperators, betaalproviders, boekhoudpakketten, slagbomen etc. De reden waarom je op zoek bent naar een nieuw reserveringssysteem is omdat je af wilt van al het onnodige handwerk wat je nu moet verrichten voor het maken van een reservering. Je nieuwe reserveringssysteem moet dit dus volledig automatiseren. Waarom zou je genoegen nemen met minder? Je wilt immers vooruit, zoek dan ook een reserveringssysteem die je verder kan helpen.

1574688706 blog afbeelding 2

Ondersteuning

Hoe vaak hebben ze je al in de kou laten staan? Hoe vaak heb je een vraag neergelegd maar geen antwoord op gekregen? Hoe vaak hebben ze met je meegedacht over hoe je je vakantiepark kunt optimaliseren?

Natuurlijk kom je met het juiste reserveringssysteem al een heel eind maar wat je eigenlijk wil is samenwerken met een jong, fris andersdenkend team dat dag en nacht voor je klaar staat, die zorgt dat je personeel volledig op de hoogte is van alle nieuwe ontwikkelingen door trainingen en kennisevents en dat constant aan het ontwikkelen is.

Wat je wil is een team met echte experts die niet alleen een reserveringssysteem leveren maar samen met jou je organisatie naar the next level weten te brengen.

Kom dit jou ook bekend voor?

Veel vakantieparken, campings en verhuurorganisaties hebben met hetzelfde probleem rondgelopen! Al zoekende zijn ze terecht gekomen bij Booking Experts en werken ze inmiddels met het meest geavanceerde alles-in-één reserveringssysteem.

Zij hebben: - de overstap gemaakt naar een volledig in de cloud reserveringssysteem; - ervaren hoe het is om een volledig supportteam tot hun beschikking te hebben; - hun omzet zien verhogen door het eenvoudig kunnen boeken op de eigen site, naast gebruik te maken van de directe koppelingen met touroperators; - trainingen bijgewoond en - zijn onderdeel geworden van een ware 'Booking Experts Community'.

Wil je weten hoe dit is gegaan? Luister naar hun ervaringen. Wil jij dit ook? Vraag vandaag nog een demo aan!

Mis niets van Booking Experts en schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Beschermd door reCAPTCHA. Privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.