NL
Selecteer de gewenste taal
Nederlands
Home
Product
Eenvoudig recreatiewoningen verkopen via de verkoopmodule

Eenvoudig recreatiewoningen verkopen via de verkoopmodule

Casper
18 september 2023
Leestijd 3 min

De verkoop van recreatief vastgoed is de laatste jaren flink gestegen. De grote vraag naar vakantiewoningen onder particuliere beleggers zorgt ervoor dat vakantieparken en ontwikkelaars druk bezig zijn met de (door)ontwikkeling van (nieuwe) vakantieparken. Dit zien wij ook terug bij onze gebruikers. Nieuwe parken, uitbreidingen en snelle verkopen van de woningen zijn aan de orde van de dag. Maar hoe kan je efficiënt het aanbod, de aanvragen en de verkopen beheren? We vertellen je graag meer over de effectieve verkoopmodule met een geïntegreerd CRM van Booking Experts.

 

Eenvoudig aanbod toevoegen en beheren 🏘️

 

De verkoopmodule is op dezelfde manier ingericht als het ParkCMS (verhuurwebsites). Je hoeft dus geen programmeur of marketeer te zijn om objecten toe te voegen of te beheren. Het is een kwestie van de vooraf geformuleerde velden in te vullen en het aanbod staat direct live op de website. Liever een andere indeling van de pagina? Dat kan! Door de widgets en het eenvoudige grid is het mogelijk om de pagina geheel naar eigen wens in te delen. Door het object op “verborgen” te zetten kan je gelijk je wijzigen checken via de preview modus zonder dat je bezoekers het object zien op de website.

Meer weten over het gebruiksvriendelijke ParkCMS? Lees dan eens de blog van mijn collega Daphne. Hierin bespreekt zij de voordelen van het ParkCMS.

 

Verkoopmodule

Geïntegreerd CRM voor de leadopvolging 👥

 

Nu alle vakantiewoningen zijn toegevoegd kunnen de aanvragen binnenkomen. Daarom beschikt de verkoopmodule over een geïntegreerd CRM-systeem (klantrelatiebeheer). Vanuit de formulieren op de website is het mogelijk om automatisch “prospecten” aan te maken en door te schieten naar het CRM. Het CRM biedt verschillende functies om de prospect op te volgen. Zo kan je een verkoper toewijzen aan een prospect, de status wijzigen naar verkocht, in behandeling of niet verkocht. Ook is het mogelijk om alle communicatie bij te houden. Zo kan je notities, berichten van klanten en verkopers toevoegen en acties plannen zoals bijvoorbeeld een bezichtiging. Hierdoor heb je altijd inzicht in de status en voortgang van de aanvragen (prospecten).

"In de verkoopmodule houden we overzichtelijk bij welke prospects al gebeld zijn of welke verkopen gerealiseerd zijn." Monique Putters - Green Resorts Mooi Bemelen

 

verkoopmodule 2

Real time koppeling voor extern CRM systeem 🔗

 

Zoals aangegeven biedt het geïntegreerde CRM van de verkoopmodule veel kansen, inzichten en geeft het overzicht in de voortgang van de prospecten. Wil je liever meer invloed uitoefenen op de geplande activiteiten en intensiever aan de slag met de communicatie? Dan is het mogelijk om een koppeling te maken met het uitgebreide CRM-systeem Pipedrive. Pipedrive is een CRM-systeem dat gericht is op het efficiënter maken van het salesproces. De aanvragen via de website worden door een realtime koppeling tussen het CRM van Booking Experts en Pipedrive automatisch doorgestuurd. In Pipedrive is het mogelijk om eigen tijdlijnen aan te maken, koppelingen met mail en agenda te realiseren en via de app kun je eenvoudig de taken en planning checken en bijwerken. Naast de realtime koppeling met het ParkCMS is een groot voordeel van Pipedrive dat men routinetaken kan automatiseren.

 

Verkoopmodule voorbeeld

Maak je nog geen gebruik van de verkoopmodule en wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op!

 
Related content

You might be interested

Haal alles uit je PMS met onze thematrainigen.

Heb je een vraag over Booking Experts? Dan komt deze terecht bij het Customer Success Team. Door deze vragen te...

Leestijd 2 min

Samenwerken en kennis delen: Dit was Embrace 2024

Wauw, het zit er weer op: Embrace Growth 2024. En wat was het fantastisch! Ruim 250 recreatieprofessionals verzamelden...

Leestijd 2 min