NL
Selecteer de gewenste taal
WiFi-ticket
Gasttechnologie
Geef je gasten eenvoudig en snel toegang tot je WiFi netwerk met WiFi-ticket.

WiFi-ticket

Een goed WiFi-netwerk is niet meer weg te denken op je camping of vakantiepark. Ongetwijfeld heb je dit ook al goed geregeld, maar wist je ook dat het verstrekken van WiFi-codes ongemerkt ruim 300 uur per seizoen kost? Erg kostbare tijd die je receptiemedewerker ook voor andere zaken kan gebruiken.


WiFi-ticket is een platform waarop jouw gasten zichzelf online toegang tot je WiFi netwerk kunnen verschaffen. Dit kan natuurlijk zijn tegen betaling, maar ook voor elke gast die bij je komt verblijven. Met WiFi-ticket geef je je gast automatisch toegang tot je WiFi netwerk.


De gemiddelde extra omzet voor jouw organisatie is 25%. Deze extra omzet komt voort uit het online beschikbaar stellen van een webshop waar de gast zelf een ticket, of meerdere tickets kan aanschaffen. Door de laagdrempeligheid zie we dat gebruikers meerdere tickets per gezin aanschaffen, zodat bijvoorbeeld de kinderen ook een eigen login hebben en iedereen op deze manier is voorzien van een snelle internettoegang op het netwerk van de camping of het vakantiepark.

Over deze app
Releasedatum
8 maart 2021
Categorie
Gasttechnologie