← Alle artikelen

Koppeling met EasySecure

Maureen
24 Mei '21
Het oorspronkelijke idee achter Booking Experts was (en is natuurlijk nog steeds) om bezoekers online te laten boeken, waardoor ze minder telefonisch of via kanalen boeken. Inmiddels is het uitgegroeid naar een boekingsplatform waarmee het zelfs mogelijk is om gezichtsherkenning voor de poorten van het zwembad aan te sturen.

Vanaf het begin van Booking Experts mocht ik al deel uitmaken van de ontwikkeling van ons platform. Eerst op de achtergrond, later wat meer op de voorgrond. Ik noem het bewust een platform, want het is inmiddels zoveel meer dan alleen een reserveringssysteem of een goed werkende Zoek en Boek om boekingen te creëren.

Hoe zijn we zo ontwikkeld? Onder andere door samenwerkingen aan te gaan! Zo willen wij heel graag onze focus houden op het automatiseren van vakantieparken gerelateerd aan verblijven. Hierdoor hebben wij natuurlijk veel data in ons systeem. Met deze data kunnen andere partijen hun software aansturen. Hierbij kun je denken aan kentekenregistratie voor het automatisch openen van de slagboom of het vooraf versturen van digitale toegangscodes via SMS of email voor toegang tot de accommodatie.

Samenwerking met EasySecure

Een samenwerking die we onlangs zijn aangegaan is met EasySecure. EasySecure is een internationaal bedrijf, gespecialiseerd in Toegangscontrole - Tijdregistratie - Aanwezigheidsregistratie - Projectregistratie - Visitors Management en Integraties. Doordat wij allebei volledig in de cloud werken en onze software rechtstreeks gekoppeld zijn, is het mogelijk om toegangscontrole, tijdregistratie en overige zaken te bundelen met het reserveringssysteem. Onlangs zijn Wesley en Martijn van EasySecure bij ons geweest om te laten zien hoe dit in de praktijk werkt.

Wat is er zoal mogelijk?

Personeelsleden en bezoekers kunnen zich snel en makkelijk registreren of toegang krijgen tot een locatie. Dit kan met hun eigen mobiele telefoon, keycard, tag, druppel, pincode, vinger- of gezichtsscan. Het is zelfs mogelijk om per gast te bepalen hoe ze toegang willen verkrijgen. Sommige gasten vinden het makkelijk om vooraf een selfie te sturen, zodat op basis van een gezichtsscan de deur automatisch open gaat. Wat ik zelf bijzonder vind? Het is zelfs mogelijk om de temperatuur van de bezoeker te meten. Ook kun je instellen dat de deur pas opent als de bezoeker een mondkapje draagt. Een andere gast gebruikt wellicht liever een digitaal pasje of mobiele telefoon. Omdat het pasje op de achtergrond blijft draaien, is het voor de gast niet nodig om de kaart eerst te openen. Alleen het voorhouden van de mobiele telefoon is al voldoende.

Meer weten?

Meer weten over de koppeling of over wat de samenwerking tussen Booking Experts en EasySecure voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons of met EasySecure op!

Mis niets van Booking Experts en schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Beschermd door reCAPTCHA. Privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.