NL
Selecteer de gewenste taal
Nederlands
Home
Partners
Samenwerken in de Recreatie

Samenwerken in de Recreatie

Maureen
15 september 2023
Leestijd 5 min

Samenwerken in de Recreatie is een samenwerkingsverband tussen Booking Experts en haar partners dat we presenteren op de Recreatie Vakbeurs 2021 in Hardenberg. Deze editie van de beurs staat voor ons als Booking Experts volledig in het teken van samenwerken. En dit doen we voor jou: de recreatieondernemer! We willen het gemak en de eenvoud laten zien van een koppeling binnen Booking Experts.

 

Ontstaan van Samenwerken in de Recreatie

 

Het samenwerkingsverband Samenwerken in de Recreatie is ontstaan om jou als recreatieondernemer mee te nemen in de mogelijkheden van Booking Experts en onze partners en het tastbaar maken van onze softwarekoppelingen. De Recreatie Vakbeurs 2021 biedt een podium om dit samen met onze partners zichtbaar te maken. Van toegangscontrole tot auto e-mails en van kassasystemen tot dagrecreatie: onze partners zijn aanwezig op de beurs en wij laten samen met ze zien hoe wij jou als recreatieondernemer van dienst kunnen zijn.

Met Samenwerken in de Recreatie willen wij met onze partners benadrukken hoe belangrijk het is dat er goed samengewerkt wordt in de recreatiebranche. Met name tussen verschillende systemen om een vloeiend en vlekkeloos proces te kunnen realiseren. Hier profiteren jij als recreatieondernemer, jouw medewerkers, jouw gasten en jouw partners van. Het levert je tijdsbesparing, meer omzet, minder frustratie en meer tevreden medewerkers én gasten op. Maak jouw testreservering op samenwerkeninrecreatie.nl om de eerste stappen van een geautomatiseerde guest journey zelf te zien én ervaren.

 

samenwerken in de recreatie

Onze beurspartners

 

Samenwerken in de Recreatie is alleen maar mogelijk doordat we met enthousiaste en vooruitstrevende partners mogen en kunnen samenwerken. En deze partners kunnen ook voor jou van toegevoegde waarde zijn! Je kunt met onze nieuwe App Store nu eenvoudig zelf kiezen met wie jij wilt samenwerken. Verderop in deze blog lees je hier meer over.

Onze beurspartners in Samenwerken in de Recreatie 🤝 : EasySecure, ST&D, WeMa Mobile, LeisureKing, Wifi-Tickets.nl, Wait, Mollie, Booking Boosters, CAT Control Systems, Holiday Media, Great Stay App, Briq Bookings, ICY, Recreatheek, Cikam en Holidu.

 

Face the Future

 

Een van de samenwerkingen die eruit springt is Face the Future 📱 👁️. Dit is een samenwerkingsverband tussen Booking Experts, Easy Secure, ST&D en Great Stay App. Ervaar zelf hoe de guest journey van de toekomst eruit kan zien met behulp van gezichtsherkenningssoftware. En dit hoeft niet in de verre toekomst te zijn! De techniek maakt het nu al mogelijk om dit in de praktijk toe te passen.

Speciaal voor de Recreatie Vakbeurs 2021 hebben Booking Experts, Easy Secure, ST&D en Great Stay App een demo ontwikkeld. Wanneer jij jouw testreservering maakt op de website van Samenwerken in de Recreatie kun jij jouw interesse in deze samenwerking aangeven. Je ontvangt dan alle informatie over hoe jij Face the Future in de praktijk kunt ervaren op de beurs. Dit is mogelijk middels onze reserveringssoftware, de gezichtsherkenningssoftware van Easy Secure, de hardware van ST&D en een speciale app van Great Stay App. Zo wordt software wel erg tastbaar!

 

face the future

De Booking Experts App Store

 

Wij werken al jaren met onze partners samen via rechtstreekse koppelingen met ons reserveringssysteem. Maar met de introductie van onze App Store zijn de mogelijkheden nog uitgebreider dan voorheen geworden! Via onze API kan iedere partner een koppeling met Booking Experts maken en vrij delen in de App Store. Zo kan iedere partner doen waar zij het beste in is.

Met de App Store hebben wij bij Booking Experts de transitie van een alles-in-1 systeem naar een platform ingezet. Een platform welke jij als recreatieondernemer zelf vorm kunt geven door te kiezen met wie jij wilt samenwerken via onze App Store. Hierdoor kun jij jouw vakantiepark nog verder automatiseren met behulp van onze partners. En mis je een van je favoriete partners? Via de API kunnen zij zichzelf eenvoudig koppelen aan Booking Experts . Hierdoor wordt jij als ondernemer niet beperkt in jouw keuzes met wie je wilt koppelen. Zo kun jij nu én in de toekomst zelf bepalen met wie jij wilt samenwerken.

 

De toekomst van Samenwerken in de Recreatie

 

In de toekomst zullen er meer partners aansluiten die zichzelf aanbieden op de App Store. Er komen dus nog meer functionaliteiten en keuzemogelijkheden bij waarmee jij als recreatieondernemer jouw vakantiepark nog verder kunt automatiseren. Hierbij kijken we vooral naar waar jij als recreatieondernemer behoefte aan hebt en welke partner hier het beste bij aansluit. Zo willen én kunnen we jou en jouw recreatiebedrijf echt verder helpen. Daardoor kun jij groeien op ons platform.

Dus hoe ziet jouw guest journey er nu uit? Heb je een app waaraan diverse systemen gekoppeld zijn? Snappen gasten wat er van hen verwacht wordt? En hoe ver ben jij met automatiseren van jouw recreatiebedrijf? Kom tijdens de beurs bij ons langs op stand 223 in hal 2 of op de stands van onze partners. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Ook om even kort te sparren ben je natuurlijk van harte welkom!

En heb je een idee voor een koppeling in de App Store? Laat het ons weten! Zo kunnen er meer partners aansluiten en hebben jij en andere recreatieondernemers nóg meer keuze in de toekomst.

👋 Graag tot ziens op de Recreatie Vakbeurs 2021 in Hardenberg op 16, 17 en 18 november. Heb je nog geen entreetickets voor de beurs? Volg dan deze link naar de ticketwebsite waar jij gratis je entreebewijs kunt aanvragen.

Wil je graag eens samen in gesprek over de samenwerkingen die wij aangaan en de koppelingen die hierdoor mogelijk zijn in Booking Experts? Voel je vrij om mij te contacten via maureen@bookingexperts.nl. En heb je na het lezen van de blog nog vragen of wil je graag meer weten en ben je niet de gelegenheid om naar de beurs te komen? Stuur dan een mail naar support@bookingexperts.nl 📧.

 
 
Related content

You might be interested

Haal alles uit je PMS met onze thematrainigen.

Heb je een vraag over Booking Experts? Dan komt deze terecht bij het Customer Success Team. Door deze vragen te...

Leestijd 2 min

Samenwerken en kennis delen: Dit was Embrace 2024

Wauw, het zit er weer op: Embrace Growth 2024. En wat was het fantastisch! Ruim 250 recreatieprofessionals verzamelden...

Leestijd 2 min