Booking Experts Academy

Ons alles-in-1 reserveringssysteem is niet alleen voor recreatiebedrijven. Ook MBO- en HBO-opleidingen kunnen gebruik maken van ons systeem. Werkt jouw klas nu met een verouderd systeem dat niet aansluit op de moderne systemen die vakantieparken in de praktijk gebruiken?

1580208210 0 4

Booking Experts: Modern reserveringssysteem in het onderwijs

Wij bieden de oplossing: leer je studenten het alles-in-1 reserveringssysteem van Booking Experts. Omdat ons systeem volledig in de cloud is, kunnen alle studenten er tegelijkertijd mee werken. Je werkt altijd met een up-to-date systeem, dat niet na een jaar weer verouderd is. Ons doel is het vergroten van de basiskennis van studenten en ze beter voor te bereiden op de praktijk.

Booking Experts Academy

Onze Booking Experts Academy bevat uitleg, vragen en opdrachten om studenten wegwijs te maken binnen het systeem. Samen met jou, de leraar, behandelen we de belangrijkste aspecten van Booking Experts. Wij verzorgen een introductieles en voorzien jou van informatie en de juiste antwoorden, zodat je de daaropvolgende lessen zelf kunt geven. In overleg kunnen wij aansluiten. Verder zijn we voor vragen altijd bereikbaar via de chat.

Hebben je studenten aan het eind van de lessenreeks voldoende kennis van ons reserveringssysteem? Dan ontvangen zij een Booking Experts certificaat.

In de praktijk: ROC van Twente

We gaven onze lessen al aan eerstejaarsstudenten van de MBO opleiding Travel, Leisure & Hospitality op ROC van Twente. Lees hier meer over in onze blog.

Nieuwe opleidingen die met Booking Experts gaan werken

Vanaf schooljaar 2020-2021 gaan nieuwe opleidingen starten met Booking Experts! We verwelkomen, naast het ROC van Twente, Alfa College, De Rooi Pannen, Landstede MBO, ROC Kop van Noord Holland en Summa College.

Booking Experts Academy in het kort:

  • Geschikt voor MBO- en HBO opleidingen
  • Niveaus voor verschillende leerjaren
  • Introductieles verzorgd door ons
  • Altijd bereikbaar via de chat
  • Altijd een up-to-date systeem
  • Geen kosten voor de school

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op en wie weet staan wij binnenkort bij jou voor de klas!

Mis niets van Booking Experts en schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Beschermd door reCAPTCHA. Privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.