Toggle menu
Logo
Booking Experts
Alles in één reserveringssysteem
 / 
 

Over

 

Over ons

Het begin

Booking Experts komt voort uit Expert Webdesign. Ruim 15 jaar geleden is Expert Webdesign begonnen met het bouwen van websites voor ondere andere veel ondernemers in de recreatiebranche. Hierdoor liepen we steeds tegen het probleem aan dat het moeilijk was om een zoek en boek te laten communiceren met de website. Ook bleven we veel geluiden horen van onder andere directeuren, parkmanagers en receptionistes dat er niet echt een reserveringssysteem was dat aansloot bij de behoeftes van het vakantiepark. 

Dus dachten we: Dat kan vele malen beter! Alles in de cloud, direct gekoppeld met je eigen website en touroperators, een login voor eigenaren en we noemen het Booking Experts.... 

Onze groei

In November 2011 is het eerste vakantiepark gaan werken met Booking Experts en sindsdien hebben we een ongekende groei meegemaakt. Inmiddels zitten we in meer dan 12 landen wereldwijd en worden er duizenden accommodaties verhuurd via Booking Experts. Door goed te luisteren naar onze klanten hebben we ons product keer op keer kunnen verbeteren.

Nu en in de toekomst

Door te kijken naar technieken die worden gebruikt bij bedrijven zoals Apple, Facebook en Twitter was het voor ons mogelijk om een fundamenteel andere aanpak te kiezen voor het bouwen van ons reserveringssysteem ten opzichte van onze concurrenten. Alles is web-based (in de cloud), wat ons in staat stelt om dagelijks verbeteringen door te voeren die gelijk beschikbaar zijn voor alle klanten.

We zijn volledig onafhankelijk en kunnen daardoor altijd ons eigen pad blijven bewandelen en de focus op ons product houden. In de toekomst zien we onszelf als de marktleider van reserveringssystemen. 

 
 

ons

 
 

We zijn een jong en getalenteerd team met een sterke focus op ons product. Door onze eindeloze inzet zorgen wij ervoor dat vakantieparken, hotels en verhuurorganisaties zich weer kunnen richten op de basis: bezoekers een geweldige vakantiebeleving bezorgen.

 

Ali

Ali is de oprichter van Expert Webdesign en Booking Experts. Door zijn creativiteit, oog voor detail en mensenkennis wist hij de behoeftes vanuit de recreatiebranche te vertalen naar het product Booking Experts.

Ruud

Ruud is onze duizendpoot, hij programmeert, ontwerpt en stuurt het team van techneuten aan. Geef hem een probleem en hij vindt binnen no-time een oplossing.

Maureen

Maureen is vanaf het begin actief bij Booking Experts en staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Daarnaast test zij nieuw functionaliteiten in het systeem. Doordat ze echt vanuit de klant denkt komt ze altijd met goede inzichten die leiden tot een betere gebruikservaring.

Rob

Vanaf het begin is Rob al bij Booking Experts betrokken en daardoor een echte all-rounder. Rob heeft veel van de API-koppelingen die we met touroperators hebben gemaakt ontwikkeld. Daarnaast is hij een gepassioneerd reiziger en heeft inmiddels aardig de wereld rondgereisd.

Herman

Vrij van geest en eeuwig creatief. Met een drone en gimbal maakt hij de mooiste promotiefilmpjes van vakantieparken en verzorgt hij de professionele fotografie.

Stefan

Een enorm slim, snel denkende machine. Al vanaf kleins af aan bezig met programmeren en sinds de komst van Ruby zich daar volledig in gespecialiseerd. Stefan is ontzettend goed in het ontwikkelen van grote functionaliteiten en rigoureuze herstructurering van code.

Rein

Als programmeur gekozen om te werken voor Booking Experts omdat hij het geweldig vindt om aan onze applicatie en in ons team te kunnen werken! In z’n vrije tijd is hij zwemmer, schaatser en speelt hij tennis. Op kantoor zorgt hij voor de nodige humor.

Hubert

Hubert is onze steunpilaar. Lopen we tegen een dilemma aan dan staat Hubert als accountant en juridisch adviseur altijd klaar voor een goed advies. In z’n vrije tijd vaak aan het hardlopen met z’n honden.

Robin

Robin is als buitendienst medewerker graag op pad om ons product bij de parken onder de aandacht te brengen. Als hij op kantoor is geeft hij jou antwoord op je vragen over Booking Experts.

Arthur

Naast een passie voor software engineering is Arthur onze expert op het gebied van hosting, performance en veiligheid.

Mark

Mark is vaak op pad om bestaande maar ook nieuwe klanten te bezoeken. Op kantoor houdt hij zich o.a. bezig met marketing en het aansturen van verschillende afdelingen. Mark is een echte all-rounder.

 

Werken bij Booking Experts?

Wij zijn altijd op zoek naar slimme mensen die iets kunnen toevoegen aan ons product. Dat kan zijn als programmeur, binnen- / buitendienst medewerker, marketeer noem maar op. Wil je ook bij ons team horen?

Stuur gerust een mail met je CV naar maureen@bookingexperts.nl en laat haar weten wat jij kunt toevoegen aan Booking Experts.

 
 

Inside Booking Experts

 

Overstappen naar Booking Experts

Geen zorgen, binnen een uur staat alles klaar om live te gaan!

 

Koppelingen met Touroperators

Binnen enkele minuten gekoppeld met o.a. Booking.com, Belvilla, Interhome, Expedia. Beschikbaarheid realtime gesynchroniseerd!

Statistieken van Booking Experts

Altijd en overal volledig inzicht! Weet hoe je park draait, zelfs als je op vakantie bent.

 

Support bij Booking Experts

Is meer dan mailen... Persoonlijk contact en bereikbaarheid, dat is waar wij voor staan!

Koppeling met je boekhoudpakket

Binnen 10 minuten is je administratie volledig gekoppeld en wordt deze realtime bijgewerkt.

 

Vakantiegeluk in Booking Experts

Je klanten een fantastische vakantiebeleving geven begint bij Booking Experts.

 
 
 1. Bekijk in het Engels
 2. Home
 3. Login
 4. Probeer gratis
 5. Products
 6. Reserveringssysteem
 7. Website beheersysteem
 8. Services
 9. Zoekmachine optimalisatie
 10. Vertalingen
 11. Professionele fotografie
 12. Other
 13. Touroperators
 14. Over ons
 15. Contact
 16. Eigenaren
 17. Werken bij ons
 18. Voor ontwikkelaars (API)
 19. Laatste ontwikkelingen

Meld je aan voor een gratis 14 daagse demo