Booking Experts logo
Toggle menu
Booking Experts logo
 / 
 

Over

 

Over ons

Het begin

Booking Experts is voortgekomen uit Expert Webdesign. Ruim 15 jaar geleden is Expert Webdesign begonnen met het bouwen van websites voor bedrijven, waaronder veel recreatiebedrijven. Daardoor kenden wij hun uitdagingen. En de roep van receptionistes, marketeers, parkmanagers en directeuren om een goed reserveringssysteem dat past bij hun behoeftes. Wij zagen hoe het beter kon: alles-in-de-cloud en direct gekoppeld met de eigen website  en touroperators, zonder tussenkomst van andere partijen. Plus een eigen login voor eigenaren van vakantiewoningen, zodat zij direct inzicht hebben in de verhuur van hun vakantiehuis. En we noemde het: Booking Experts. 

Onze groei

In 2011 ging het eerste vakantiepark werken met Booking Experts. Sindsdien hebben steeds meer vakantieparken, verhuurorganisaties, groepsaccommodaties, B&B's en hotels zich aangesloten. Inmiddels zitten we wereldwijd in meer dan 12 landen en worden er duizenden accommodaties verhuurd via Booking Experts. Door goed te luisteren naar onze klanten, blijven wij ons product continu verbeteren. 

Nu en de toekomst

Door moderne technieken en inzichten te benutten die gebruikt worden door bijvoorbeeld Apple, Google, Facebook en Twitter, konden wij een fundamenteel andere aanpak kiezen voor ons reserveringssysteem, ten opzichte van andere marktpartijen. Alles is web-based (in de cloud). Zo kunnen wij dagelijks verbeteringen doorvoeren die direct beschikbaar zijn voor al onze klanten.

Wij zijn volledig onafhankelijk en kunnen daardoor altijd ons eigen pad verder blijven bewandelen en de focus houden op ons product voor onze klanten. In de toekomst zien wij onszelf als marktleider van reserveringssystemen.

 
 

ons

 
 

We zijn een jong en getalenteerd team met een sterke focus op onze oplossingen voor vakantieparken, hotels en andere recreatiebedrijven. Met slimme software en eindeloze inzet zorgen dat onze klanten zich weer kunnen richten op waar het echt om gaat: bezoekers een geweldige tijd bezorgen.

 

Ali

Ali staat bekend om zijn technische expertise, oog voor detail en mensenkennis. Het streven naar de perfecte match tussen de behoeftes vanuit de recreatiebranche en automatisering is wat hem jaren geleden motiveerde om Expert Webdesign en Booking Experts op te richten.

Ruud

Ruud is onze duizendpoot, hij programmeert, ontwerpt en stuurt het team van techneuten aan. Geef hem een probleem en hij vindt binnen no-time een oplossing.

Maureen

Maureen is vanaf het begin actief bij Booking Experts en staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Daarnaast test zij nieuw functionaliteiten in het systeem. Doordat ze echt vanuit de klant denkt komt ze altijd met goede inzichten die leiden tot een betere gebruikservaring.

Rob

Vanaf het begin is Rob al bij Booking Experts betrokken en daardoor een echte all-rounder. Rob heeft veel van de API-koppelingen die we met touroperators hebben gemaakt ontwikkeld. Daarnaast is hij een gepassioneerd reiziger en heeft inmiddels aardig de wereld rondgereisd.

Herman

Vrij van geest en eeuwig creatief. Met een drone en gimbal maakt hij de mooiste promotiefilmpjes van vakantieparken en verzorgt hij de professionele fotografie.

Stefan

Een enorm slim, snel denkende machine. Al vanaf kleins af aan bezig met programmeren en sinds de komst van Ruby zich daar volledig in gespecialiseerd. Stefan is ontzettend goed in het ontwikkelen van grote functionaliteiten en rigoureuze herstructurering van code.

Rein

Als programmeur gekozen om te werken voor Booking Experts omdat hij het geweldig vindt om aan onze applicatie en in ons team te kunnen werken! In z’n vrije tijd is hij zwemmer, schaatser en speelt hij tennis. Op kantoor zorgt hij voor de nodige humor.

Gijs

Gijs is al jarenlang werkzaam in de recreatiebranche. Hij weet exact hoe het reilt en zeilt op een vakantiepark. Hij kan je dan ook precies uitleggen hoe Booking Experts de omzet van je vakantiepark kan vergroten! Gijs werkt voornamelijk in Zeeland en omstreken.

Hubert

Hubert is onze steunpilaar. Lopen we tegen een dilemma aan dan staat Hubert als accountant en juridisch adviseur altijd klaar voor een goed advies. In z’n vrije tijd vaak aan het hardlopen met z’n honden.

Arthur

Naast een passie voor software engineering is Arthur onze expert op het gebied van hosting, performance en veiligheid.

Martin

In Zeeland en omstreken is Martin één van onze aanspreekpunten voor alle recreatie ondernemers die meer willen weten over Booking Experts en het ParkCMS.

Mark

Mark is vaak op pad om bestaande maar ook nieuwe klanten te bezoeken. Op kantoor houdt hij zich o.a. bezig met marketing en het aansturen van verschillende afdelingen. Mark is een echte all-rounder.

Robin

Robin is als commerciële support medewerker graag op pad om ons product bij de parken onder de aandacht te brengen. Als hij op kantoor is geeft hij jou antwoord op al je vragen over Booking Experts.

Daphne

Daphne houdt zich bezig met de support en beantwoordt dan ook met veel plezier vragen over Booking Experts. Daarnaast ondersteunt zij bij de marketing.

Coen

Sinds 1999 actief in de recreatie. Coen wil met zijn marketing- en recreatiekennis vakantieparken helpen beter online te presteren. ✓ SEO ✓ SEA ✓ Affiliate ✓ Facebook

Gerjan

A.k.a. Mehmed VII - Anno 1983 geschiedenis expert, problem solver en gek op logica. Als Gerjan niet aan het programmeren is dan racet hij door de bossen op z'n mountainbike.

 

Werken bij Booking Experts?

Wij zijn altijd op zoek naar slimme mensen die iets kunnen toevoegen aan ons product én team. Dat kan zijn als programmeur, binnen- / buitendienst medewerker, marketeer noem maar op. Kun jij iets toevoegen?

Stuur gerust een mail met je CV naar maureen@bookingexperts.nl en het ons weten.

 
 

Inside Booking Experts

 
Loading video from Vimeo..

Overstappen naar Booking Experts

Geen zorgen, binnen een uur staat alles al klaar om live te gaan!

 
Loading video from Vimeo..

Koppelingen met Touroperators

Binnen enkele minuten gekoppeld met o.a. Booking.com, Belvilla, Interhome en Expedia.

Loading video from Vimeo..

Statistieken van Booking Experts

Altijd en overal volledig inzicht! Weet hoe je bedrijf draait, zelfs als je zelf op vakantie bent.

 
Loading video from Vimeo..

Support bij Booking Experts

Is meer dan mailen... Persoonlijk contact en bereikbaarheid, daar staan wij voor!

Loading video from Vimeo..

Koppeling met je boekhoudpakket

Binnen 10 minuten is je administratie volledig gekoppeld en wordt deze realtime bijgewerkt.

 
Loading video from Vimeo..

Vakantiegeluk in Booking Experts

Je klanten een fantastische vakantiebeleving geven, begint bij Booking Experts.

 
 
 1. Bekijk in het Engels
 2. Home
 3. Login
 4. Probeer gratis
 5. Prijzen
 6. Products
 7. Reserveringssysteem
 8. CMS
 9. Services
 10. Zoekmachine optimalisatie
 11. Vertalingen
 12. Professionele fotografie
 13. Other
 14. Touroperators
 15. Ervaringen
 16. Over ons
 17. Contact
 18. Eigenaren
 19. Werken bij ons
 20. API voor ontwikkelaars
 21. Laatste ontwikkelingen
 22. Word een Booking Expert
 23. Training
 24. Boek Een Expert
 25. Recrontopleverancier

Meld je aan voor jouw gratis 14 daagse proefperiode