Booking Experts logo
Toggle menu
Booking Experts logo
 / 
 

Over

 

Over ons

Over ons

Ruim 15 jaar geleden begonnen we als Expert Webdesign met de ontwikkeling van websites voor organisaties in de recreatiebranche. Al snel liepen we tegen een probleem aan. Er was geen werkbare integratie mogelijk tussen de huidige reserveringssystemen en websites. Intensief contact met receptionistes, parkmanager, management, eigenaren en marketeers bracht ons tot de ontwikkeling van Booking Experts. Een alles-in-1 reserveringssysteem, volledig in de cloud. Met Booking Experts ben je gekoppeld aan je eigen website en alle belangrijke touroperators, zonder tussenkomst van andere partijen. Je hebt volledige controle en inzicht over je organisatie en wordt bijna dagelijks verrast met nieuwe updates. Heb je een vraag? Dan zijn we er voor jou.

Elke dag vooruit

Sinds 2011 kiezen steeds meer vakantieparken, verhuurorganisaties, hotels, B&B's en groepsaccommodaties voor ons reserveringssysteem. Inmiddels wordt Booking Experts dagelijks in meer dan 12 landen gebruikt en hebben we al meer dan één miljoen reserveringen verwerkt. Desondanks hebben we het idee dat we pas net begonnen zijn; dagelijks ontwikkelen we Booking Experts met een luisterend oor voor onze gebruikers. Zo zetten we elke dag een stap vooruit!

Onze missie

Alles automatiseren op en om jouw vakantiepark, zodat jij je kunt focussen op de gast.

We werken met veel plezier aan ons reserveringssysteem, geïnspireerd door moderne technieken die gebruikt worden door pioniers zoals Apple, Google en Facebook. Dit doen we door onafhankelijk te zijn, onze focus te behouden en in direct contact te staan met jou als gebruiker.

Werken bij ons?

Wij zijn altijd op zoek naar slimme mensen. Denk jij iets toe te kunnen voegen?

Bekijk onze vacatures of stuur gerust een mail met je CV naar werken@bookingexperts.nl en laat het ons weten!

 
 

ons

 
 

Wij zijn developers, programmeurs, designers, marketeers, nerds, sparringpartners, mountainbikers, muziekliefhebbers, wereldreizigers, hardlopers, mensen helpers, zwemmers, kitesurfers, bourgondiërs, creatievelingen en harde werkers.

 

Ali

Ali staat bekend om zijn technische expertise, oog voor detail en mensenkennis. Het streven naar de perfecte match tussen de behoeftes vanuit de recreatiebranche en automatisering is wat hem jaren geleden motiveerde om Expert Webdesign en Booking Experts op te richten.

Maureen

Maureen is vanaf het begin actief bij Booking Experts en staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Daarnaast test zij nieuwe functionaliteiten in het systeem. Doordat ze echt vanuit de klant denkt komt ze altijd met goede inzichten die leiden tot een betere gebruikservaring.

Ruud

Ruud is onze duizendpoot, hij programmeert, ontwerpt en stuurt het team van techneuten aan. Geef hem een probleem en hij vindt binnen no-time een oplossing.

Maaike

Als Online Marketeer bij Booking Boosters zet Maaike zich in om de online omzet van recreatieparken te verhogen. Ze analyseert, zet campagnes op en optimaliseert.

Rob

Vanaf het begin is Rob al bij Booking Experts betrokken en daardoor een echte all-rounder. Rob heeft veel van de API-koppelingen die we met touroperators hebben gemaakt ontwikkeld. Daarnaast is hij een gepassioneerd reiziger en heeft inmiddels aardig de wereld rondgereisd.

Herman

Vrij van geest en eeuwig creatief. Met een drone en gimbal maakt hij de mooiste promotiefilmpjes van vakantieparken en verzorgt hij de professionele fotografie.

Stefan

Een enorm slim, snel denkende machine. Al vanaf kleins af aan bezig met programmeren en sinds de komst van Ruby zich daar volledig in gespecialiseerd. Stefan is ontzettend goed in het ontwikkelen van grote functionaliteiten en rigoureuze herstructurering van code.

Daphne

Daphne is werkzaam als Content Marketeer voor Booking Boosters en houdt zich bezig met content beheer, affiliate en zoekmachine optimalisatie. ✓ Affiliate ✓ SEO ✓ Content

Rein

Als programmeur gekozen om te werken voor Booking Experts omdat hij het geweldig vindt om aan onze applicatie en in ons team te kunnen werken! In z’n vrije tijd is hij zwemmer, schaatser en speelt hij tennis. Op kantoor zorgt hij voor de nodige humor.

Hubert

Hubert is onze steunpilaar. Lopen we tegen een dilemma aan dan staat Hubert als accountant en juridisch adviseur altijd klaar voor een goed advies. In z’n vrije tijd vaak aan het hardlopen met z’n honden.

Arthur

Naast een passie voor software engineering is Arthur onze expert op het gebied van hosting, performance en veiligheid.

Robin

Robin is als commerciële support medewerker graag op pad om ons product bij de parken onder de aandacht te brengen. Als hij op kantoor is geeft hij jou antwoord op al je vragen over Booking Experts.

Coen

Sinds 1999 actief in de recreatie. Coen wil met zijn marketing- en recreatiekennis vakantieparken helpen beter online te presteren. ✓ SEO ✓ SEA ✓ Affiliate ✓ Facebook

Thomas

Met het nodige oog voor detail zorgt Thomas ervoor dat de interface van Booking Experts nog beter aansluit bij de wensen van de klant.

Lars

Lars is jaren werkzaam geweest als Marketeer in de recreatiebranche en zet zich nu in als Allround Online Marketeer voor klanten van Booking Boosters. ✓ SEA ✓ Facebook Ads ✓ SEO ✓ Affiliate

Nikki

Nikki beantwoordt graag je vragen en begeleidt nieuwe vakantieparken bij de inrichting van hun administratie in Booking Experts.

Nikki

Nikki houdt zich als online marketeer bij Booking Boosters bezig met het schrijven van content, SEO en website optimalisatie.

Eelco

Eelco gebruikt met veel plezier zijn analytische vaardigheden om onze applicatie nog beter te maken. Dezelfde vaardigheden gebruikt hij in zijn vrije tijd bij het spelen van bordspellen.

Sandra

Sandra houdt zich als support medewerker bezig met het beantwoorden van al jouw vragen. Met haar doorzettingsvermogen gaat zij iedere uitdaging aan.

Denise

Denise is online marketeer bij Booking Boosters. Haar werkzaamheden bestaan uit het schrijven van content, website optimalisatie en SEO. Ze is altijd in beweging, want na werktijd vind je haar vaak in de sportschool of in de turnhal.

Wietze

Wietze is al meer dan 10 jaar werkzaam in de recreatiebranche. Als Booking Expert is hij vaak op pad naar nieuwe en bestaande klanten.

Gido

De afgelopen jaren is Gido zich steeds meer gaan verdiepen in online marketing en als Booking Booster wil hij zich gaan ontwikkelen tot een allround online marketeer. Hij houdt zich o.a. bezig met SEO, SEA, Google Data Studio en website optimalisatie.

Anne

Als support medewerker helpt Anne je graag bij het beantwoorden van je vragen over Booking Experts.

Gerjan

Gerjan specialiseert zich met name in het opsporen en oplossen van programmeerfouten, al draait hij zijn hand niet om voor het herstructureren van bestaande code. In zijn vrije tijd crosst hij graag met zijn mountainbike door de bossen.

Jelle

Jelle is na zijn opleiding Tourism Management aan de slag gegaan als Booking Booster. Tijdens zijn studie heeft hij onderzoek gaan naar usability en voice search. Nu zet hij zich in om de websites gebruiksvriendelijker en beter vindbaar te maken.

Lisa

Lisa is na haar opleiding Tourism Management, waar ze onderzoek deed naar de optimalisatie van affiliate marketing, aan de slag gegaan als online marketeer. Ze houdt zich onder andere bezig met het schrijven van content, website optimalisatie en affiliate marketing.

Leon

Leon is online marketeer en wil zich bij Booking Boosters verder ontwikkelen tot een SEA-specialist. In het weekend is hij te vinden op het voetbalveld.

Adriana

Adriana is een ervaren online marketingspecialist voor de Duitse Markt. Ze heeft veel ervaring met Google Ads, Affiliate Marketing en Facebook Marketing in Duitsland.

Casper

Casper heeft in z'n functie van Online Marketeer het doel om middels optimalisatie van website en online advertising het rendement van onze klanten te verbeteren. In zijn vrije tijd speelt hij graag een potje basketbal en is hij actief als vrijwillige brandweerman.

Debie

Daniela

Bas

 
 
 
 
 1. Bekijk in het Engels
 2. Home
 3. Login
 4. Probeer gratis
 5. Prijzen
 6. Producten
 7. Reserveringssysteem
 8. CMS
 9. Diensten
 10. Zoekmachine optimalisatie
 11. Vertalingen
 12. Professionele fotografie
 13. Ervaringen
 14. Over ons
 15. Contact
 16. Werken bij ons
 17. API voor ontwikkelaars
 18. Blog
 19. Training
 20. Privacyverklaring
 21. Data veiligheid
 22. Ontwikkeling aanvragen
 23. Recrontopleverancier

Meld je aan voor jouw gratis 14 daagse proefperiode