Toggle menu
Booking Experts logo
Booking Experts
Alles in één reserveringssysteem
 / 
 

Over

 

Over ons

Het begin

Booking Experts komt voort uit Expert Webdesign. Ruim 15 jaar geleden is Expert Webdesign begonnen met het bouwen van websites voor ondere andere veel ondernemers in de recreatiebranche. Hierdoor liepen we steeds tegen het probleem aan dat het moeilijk was om een zoek en boek te laten communiceren met de website. Ook bleven we veel geluiden horen van onder andere directeuren, parkmanagers en receptionistes dat er niet echt een reserveringssysteem was dat aansloot bij de behoeftes van het vakantiepark. 

Dus dachten we: Dat kan vele malen beter! Alles in de cloud, direct gekoppeld met je eigen website en touroperators, een login voor eigenaren en we noemen het Booking Experts.... 

Onze groei

In November 2011 is het eerste vakantiepark gaan werken met Booking Experts en sindsdien sluiten steeds meer vakantieparken, hotels en verhuurorganisaties zich aan. Inmiddels zitten we in meer dan 12 landen wereldwijd en worden er duizenden accommodaties verhuurd via Booking Experts. Door goed te luisteren naar onze klanten hebben we ons product keer op keer kunnen verbeteren.

Nu en in de toekomst

Door te kijken naar technieken die worden gebruikt bij bedrijven zoals Apple, Facebook en Twitter was het voor ons mogelijk om een fundamenteel andere aanpak te kiezen voor het bouwen van ons reserveringssysteem ten opzichte van onze concurrenten. Alles is web-based (in de cloud), wat ons in staat stelt om dagelijks verbeteringen door te voeren die gelijk beschikbaar zijn voor alle klanten.

We zijn volledig onafhankelijk en kunnen daardoor altijd ons eigen pad blijven bewandelen en de focus op ons product houden. In de toekomst zien we onszelf als de marktleider van reserveringssystemen. 

 
 

ons

 
 

We zijn een jong en getalenteerd team met een sterke focus op ons product. Door onze eindeloze inzet zorgen wij ervoor dat vakantieparken, hotels en verhuurorganisaties zich weer kunnen richten op de basis: bezoekers een geweldige vakantiebeleving bezorgen.

 

Ali

Ali staat bekend om zijn technische expertise, oog voor detail en mensenkennis. Het streven naar de perfecte match tussen de behoeftes vanuit de recreatiebranche en automatisering is wat hem jaren geleden motiveerde om Expert Webdesign en Booking Experts op te richten.

Ruud

Ruud is onze duizendpoot, hij programmeert, ontwerpt en stuurt het team van techneuten aan. Geef hem een probleem en hij vindt binnen no-time een oplossing.

Maureen

Maureen is vanaf het begin actief bij Booking Experts en staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Daarnaast test zij nieuw functionaliteiten in het systeem. Doordat ze echt vanuit de klant denkt komt ze altijd met goede inzichten die leiden tot een betere gebruikservaring.

Rob

Vanaf het begin is Rob al bij Booking Experts betrokken en daardoor een echte all-rounder. Rob heeft veel van de API-koppelingen die we met touroperators hebben gemaakt ontwikkeld. Daarnaast is hij een gepassioneerd reiziger en heeft inmiddels aardig de wereld rondgereisd.

Herman

Vrij van geest en eeuwig creatief. Met een drone en gimbal maakt hij de mooiste promotiefilmpjes van vakantieparken en verzorgt hij de professionele fotografie.

Stefan

Een enorm slim, snel denkende machine. Al vanaf kleins af aan bezig met programmeren en sinds de komst van Ruby zich daar volledig in gespecialiseerd. Stefan is ontzettend goed in het ontwikkelen van grote functionaliteiten en rigoureuze herstructurering van code.

Rein

Als programmeur gekozen om te werken voor Booking Experts omdat hij het geweldig vindt om aan onze applicatie en in ons team te kunnen werken! In z’n vrije tijd is hij zwemmer, schaatser en speelt hij tennis. Op kantoor zorgt hij voor de nodige humor.

Gijs

Gijs is al jarenlang werkzaam in de recreatiebranche. Hij weet exact hoe het reilt en zeilt op een vakantiepark. Hij kan je dan ook precies uitleggen hoe Booking Experts de omzet van je vakantiepark kan vergroten! Gijs werkt voornamelijk in Zeeland en omstreken.

Hubert

Hubert is onze steunpilaar. Lopen we tegen een dilemma aan dan staat Hubert als accountant en juridisch adviseur altijd klaar voor een goed advies. In z’n vrije tijd vaak aan het hardlopen met z’n honden.

Arthur

Naast een passie voor software engineering is Arthur onze expert op het gebied van hosting, performance en veiligheid.

Martin

In Zeeland en omstreken is Martin één van onze aanspreekpunten voor alle recreatie ondernemers die meer willen weten over Booking Experts en het ParkCMS.

Mark

Mark is vaak op pad om bestaande maar ook nieuwe klanten te bezoeken. Op kantoor houdt hij zich o.a. bezig met marketing en het aansturen van verschillende afdelingen. Mark is een echte all-rounder.

Robin

Robin is als buitendienst medewerker graag op pad om ons product bij de parken onder de aandacht te brengen. Als hij op kantoor is geeft hij jou antwoord op je vragen over Booking Experts.

 

Werken bij Booking Experts?

Wij zijn altijd op zoek naar slimme mensen die iets kunnen toevoegen aan ons product. Dat kan zijn als programmeur, binnen- / buitendienst medewerker, marketeer noem maar op. Wil je ook bij ons team horen?

Stuur gerust een mail met je CV naar maureen@bookingexperts.nl en laat haar weten wat jij kunt toevoegen aan Booking Experts.

 
 

Inside Booking Experts

 
Loading video from Vimeo..

Overstappen naar Booking Experts

Geen zorgen, binnen een uur staat alles klaar om live te gaan!

 
Loading video from Vimeo..

Koppelingen met Touroperators

Binnen enkele minuten gekoppeld met o.a. Booking.com, Belvilla, Interhome, Expedia. Beschikbaarheid realtime gesynchroniseerd!

Loading video from Vimeo..

Statistieken van Booking Experts

Altijd en overal volledig inzicht! Weet hoe je park draait, zelfs als je op vakantie bent.

 
Loading video from Vimeo..

Support bij Booking Experts

Is meer dan mailen... Persoonlijk contact en bereikbaarheid, dat is waar wij voor staan!

Loading video from Vimeo..

Koppeling met je boekhoudpakket

Binnen 10 minuten is je administratie volledig gekoppeld en wordt deze realtime bijgewerkt.

 
Loading video from Vimeo..

Vakantiegeluk in Booking Experts

Je klanten een fantastische vakantiebeleving geven begint bij Booking Experts.

 
 
 1. Bekijk in het Engels
 2. Home
 3. Login
 4. Probeer gratis
 5. Prijzen
 6. Products
 7. Reserveringssysteem
 8. CMS
 9. Services
 10. Zoekmachine optimalisatie
 11. Vertalingen
 12. Professionele fotografie
 13. Other
 14. Touroperators
 15. Ervaringen
 16. Over ons
 17. Contact
 18. Eigenaren
 19. Werken bij ons
 20. Voor ontwikkelaars (API)
 21. Laatste ontwikkelingen
 22. Recrontopleverancier

Meld je aan voor een gratis proefmaand