Hét alternatieve reserveringssysteem voor Stratech

Kies voor de toekomst. Dagelijks maken we het reserveringssysteem beter. Het systeem dat je over een jaar gebruikt is completer, sneller en gebruiksvriendelijker dan het systeem van vandaag.

Waarom?

  • Volledig geïntegreerd alles-in-1 systeem
  • Snel en gebruikersvriendelijk
  • Directe koppeling met touroperators
  • Real-time zoek & boek op je website
  • Vaste prijs inclusief support én automatische updates 
  • Één aanspreekpunt voor het totale pakket
  • Volledige focus op de recreatiebranche

Voorkom twijfels over bij welke partij je moet aankloppen met een vraag. Bij ons heb je één aanspreekpunt voor je totale pakket.

Reserveringen, facturatie, statistieken, eigenaren, taken, planbord, website, zoek & boek en touroperators. Alles binnen één systeem én zonder extra kosten. Trek niet langer je portemonnee voor een nieuwe module of gebruiker.

Werk je met channel managers? Koppel real-time met touroperators. Wijzigingen in prijzen en beschikbaarheid zijn direct zichtbaar bij alle touroperators én op je website. Je hoeft geen dag te wachten voordat het verwerkt is.

Duurt het laden van prijzen op je website lang? Verbeter de snelheid met ons gekoppelde CMS. Een snelle website betekent minder afhakers en meer boekingen!

"Booking Experts leek in eerste instantie duurder, omdat het een hoger maandbedrag meebrengt. Maar support én updates zijn inclusief. Booking Experts is onderaan de streep goedkoper."
1566569792 wouterdrijver Wouter Drijver - Oosterscheldepark de Stelhoeve

Zij gingen jou voor

1565946815 906b0180 bewerkt

Wil je graag meer informatie?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Beschermd door reCAPTCHA. Privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.