Booking Experts logo
Toggle menu
Booking Experts logo
 / 
Reserveringssysteem hotel

✓  Alles in één systeem     ✓  Directe koppeling met touroperators     ✓  Altijd up-to-date

Hotelreserveringssysteem

Op zoek naar een handig reserveringssysteem voor hotels of specifiek naar PMS hotel software? Maak dan eens kennis met Booking Experts! Wij helpen hotels van klein tot groot om reserveringen, de administratieve verwerking en het beheer van hun website efficiënt te automatiseren. In één online omgeving met een hotelreserveringssysteem, website en slimme koppelingen naar boekingssites en alle grote channel managers. Door de flexibiliteit is de software ook geschikt voor bijvoorbeeld verhuurorganisaties, maar ook campings en vakantieparken.

Reserveringssysteem en website voor ieder hotel 

Het alles-in-1 reserveringssysteem van Booking Experts is geschikt voor alle soorten hotels. Dit maakt het werk in een hotel een stuk eenvoudiger, efficiënter en leuker! Het reserveringssysteem is op diverse manieren te koppelen aan een website. Uiteraard met een professionele website uit het alles-in-1 pakket van Booking Experts. Maar je kunt ook kiezen voor het stand alone zoek & boek reserveringssysteem en dat eenvoudig koppelen aan websites (bijvoorbeeld met een API).

Professionele website voor hotels

Met een website van Booking Experts is je hotel snel online met je eigen professionele uitstraling. De site is eenvoudig te onderhouden met een gebruiksvriendelijk CMS (Content Management Systeem). Zo zijn teksten, foto’s of filmpjes heel eenvoudig te plaatsen op webpagina’s. Het responsive ontwerp maakt de website ook geschikt voor smartphones, tablets of tv. Je kunt webpagina’s met één druk op de knop direct laten vertalen door professionele vertalers. Dat maakt je hotel natuurlijk nog aantrekkelijker voor buitenlandse gasten.  

 
 

Moderne PMS hotel software

Als je hotelreserveringen efficiënt en professioneel wilt organiseren, ken je vast de term PMS (Property Management System). Booking Experts fungeert als volwaardige hotel PMS software, compleet met handige tools voor het organiseren van de housekeeping.

Directe koppeling met touroperators (o.a. Booking.com en Belvilla)
Koppelingen met boekhoudsoftware (o.a. Twinfield of Exact)
Gekoppeld met alle grote touroperators en channelmanagers
iCal kalender-koppelingen (o.a. AirBnB en TUI)
Betaalkoppelingen (o.a. Mollie & Buckaroo voor iDeal en creditcards)
Mogelijkheid om verhuur van kamers prioriteit te geven
Kassamodule of koppeling met je kassasysteem
Koppel het reserveringssysteem aan een slagboom
Statistieken voor meer overzicht en inzicht

 

Meer overzicht en efficiency voor iedereen

Hotels hebben vaak te maken met verschillende partijen: gasten, touroperators, de technische dienst en bijvoorbeeld schoonmakers. Met ons online reserveringssysteem (in de cloud) kun je alle partijen toegang geven tot één systeem. Zo houdt iedereen automatisch een actueel overzicht. Medewerkers kunnen inloggen met een mobiele telefoon of tablet en hun taken inzien, verwerken en een hotelkamer of ander verblijf vrijgeven voor aankomst. Helemaal handig voor hotels is de speciale housekeeping module. Dat werkt prettig en efficiënt voor iedereen. 

Handige koppeling met andere boekingssites

Door onze unieke realtime koppeling met andere boekingssites (zoals Booking.com en Belvilla) en touroperators kunnen zij rechtstreeks een reservering plaatsen in jouw online systeem. De reservering wordt direct verwerkt en automatisch aangepast in je bezettingsoverzicht (op alle gekoppelde websites). Daardoor zijn foute of dubbele boekingen verleden tijd! Ook wijzigingen in prijzen, accommodaties of acties zijn direct beschikbaar voor iedereen. 

 
 

Of bel ons op +31 (0)88-1168901

Onder andere deze hotels werken al met Booking Experts

 1. Bekijk in het Engels
 2. Home
 3. Login
 4. Probeer gratis
 5. Prijzen
 6. Producten
 7. Reserveringssysteem
 8. CMS
 9. Diensten
 10. Zoekmachine optimalisatie
 11. Vertalingen
 12. Professionele fotografie
 13. Ervaringen
 14. Over ons
 15. Contact
 16. Werken bij ons
 17. API voor ontwikkelaars
 18. Blog
 19. Training
 20. Privacyverklaring
 21. Data veiligheid
 22. Ontwikkeling aanvragen
 23. Recrontopleverancier

Meld je aan voor jouw gratis 14 daagse proefperiode