Booking Experts logo
Toggle menu
Booking Experts logo
 /  / 
Prijzen invoeren

Variabele prijzen voor vakantiehuizen

Altijd controle over verhuurprijzen. Met Booking Experts heb je alle vrijheid om prijzen per periode in te richten zoals jij dat wilt. Of je nu werkt met week-, weekend- of nachtprijzen, het reserveringssysteem stelt je in staat om ze eenvoudig aan te passen en in te stellen.

 

Ingewikkelde prijzen

Traditioneel werken vakantieparken met weken, midweken en weekenden. Met Booking Experts kun je deze prijzen gemakkelijk beheren, kopiëren en aanpassen.

Ingewikkelde prijzen
 

Eenvoudige prijzen

De meeste hotels hanteren een basis nachtprijs, die per nacht kan afwijken. Ook nachtprijzen zijn in het reserveringssysteem gemakkelijk in te stellen. 

Eenvoudige prijzen
 

Synchronisatie van prijzen met Touroperators

Altijd controle over verhuurprijzen betekent ook dat prijswijzigingen automatisch worden verwerkt bij de door jou aangesloten touroperators. Ons doel is jou controle te geven over jouw verhuurorganisatie. Wanneer je prijzen aanpast voor vakantiewoningen op jouw park dan worden die automatisch aangepast bij partijen als Belvilla, Booking.com etc.

Prijzen per touroperator
 

Kortingsacties en campagnes

Wil je een speciale actie voeren op je eigen website of juist via een touroperator? Vanuit het reserveringssysteem kun je direct kortingsacties inrichten voor een specifiek kanaal. Nadat je een actie hebt aangemaakt wordt die automatisch naar het geselecteerde kanaal geüpdatet. Simpel gezegd: wanneer je in het reserveringssysteem een kortingsactie aanmaakt voor Belvilla, dan worden de prijzen automatisch aangepast bij Belvilla.

Kortingsactie
 1. Bekijk in het Engels
 2. Home
 3. Login
 4. Probeer gratis
 5. Prijzen
 6. Producten
 7. Reserveringssysteem
 8. CMS
 9. Diensten
 10. Zoekmachine optimalisatie
 11. Vertalingen
 12. Professionele fotografie
 13. Ervaringen
 14. Over ons
 15. Contact
 16. Werken bij ons
 17. API voor ontwikkelaars
 18. Blog
 19. Training
 20. Privacyverklaring
 21. Data veiligheid
 22. Ontwikkeling aanvragen
 23. Recrontopleverancier

Meld je aan voor jouw gratis 14 daagse proefperiode