Toggle menu
Booking Experts logo
Booking Experts
Alles in één reserveringssysteem
 / 
Vakantieparken

Reserveringssysteem voor Vakantieparken

Automatisch gekoppeld met touroperators. Het online reserveringssysteem dat alles regelt voor jouw vakantiepark. Verhuur meer, bespaar tijd en verhoog je omzet.

Online Reserveringssysteem

Ben je op zoek naar een online reserveringssysteem voor jouw vakantiepark? 

Waarschijnlijk biedt je huidige reserveringssysteem niet alles wat je zou wensen. Met onze slimme API-koppeling heb je altijd een real-time communicatie met al je touroperators. Zo hoef je nooit meer prijs en beschikbaarheid bij te werken van de boekingswebsites zoals Booking.com, Belvilla en Expedia.

Zij kunnen rechtstreeks in jouw reserveringssysteem een reservering plaatsen en de bezetting wordt direct en automatisch teruggekoppeld. Foute en/of dubbele boekingen behoren nu tot het verleden! Wijzigingen in prijzen, accommodaties, acties, etc. is door het reserveringssysteem direct beschikbaar voor alle partijen! 

Omdat BookingExperts wordt aangestuurd vanuit één punt is een update eenvoudig en snel door ons uit te voeren. Hierdoor heb je de garantie dat je altijd werkt met de nieuwste technologie en je reserveringssysteem altijd up to date is. Daarnaast bieden wij een inlogmogelijkheid voor eigenaren en externe partijen.

In het kort:

 • Eén systeem voor alle betrokken partijen, zoals receptionist(e), parkmanager, huiseigena(a)r(en) of externe partijen; 
 • Unieke real-time koppeling met touroperators;
 • Nooit meer dubbele of foutieve reserveringen;
 • Gebruikersgemak dat geen ander reserveringssysteem kan bieden;
 • Volledig online waardoor uw systeem altijd up to date is.
 

Of bel ons op +31 (0)88-1168901

 

Zij gingen je al voor!

De verhalen van vakantieparken die al langere tijd met zeer veel tevredenheid werken met Booking Experts, hét reserveringssysteem voor vakantieparken.

Hugo Angenent

Vakantiepark Kroondomein Giethoorn

Sinds begin 2016 werken we samen met Booking Experts en is het aantal reserveringen gigantisch toegenomen. Dit is mede dankzij de geweldige koppeling met onder andere Booking.com. De support afdeling werkt voortreffelijk je krijgt zeer snel een antwoord op je vragen en zelfs in het weekend als ik vragen stel en zij kunnen en hebben de tijd dan reageren ze, terwijl dit niet direct noodzakelijk is.

Ronnie van Santen

Resort de Achterhoek

Als parkmanager vind ik het belangrijk om overzicht te hebben op de reserveringen, resultaten, uit te voeren taken en werkzaamheden van externe medewerkers zoals bijvoorbeeld schoonmaak en de technische dienst. Daarnaast wilden we graag makkelijk online kunnen samenwerken met touroperators en eigenaren. We stellen hoge eisen aan een online reserveringssysteem en hebben dan ook verschillende systemen geprobeerd voordat we een keus hebben gemaakt.

Het online reserveringssysteem van Booking Experts sprong eruit, niet alleen omdat we alles in een systeem kunnen verwerken en monitoren, maar ook vanwege het begrip en de service die Booking Experts levert. Als parkmanager heb ik graag controle en overzicht. Dankzij het systeem van Booking Experts is dat mogelijk. Onze medewerkers begrijpen het systeem en als we vragen hebben zijn die eenvoudig te stellen. De samenwerking is succesvol en dat zien we ook terug in de resultaten.

Alexandra van Manen

Go!Parcs

We hebben in het verleden met veel verhuur- en boekingssystemen gewerkt; altijd op zoek naar het systeem waar we makkelijk mee kunnen werken, bijvoorbeeld qua facturatie en afrekening naar huiseigenaren.

Met BookingExperts is de cirkel rond. De hele “papierwinkel” is echt simpel geworden en dit heeft o.a. onze receptiemedewerkers een stuk meer vrijheid in hun werk gegeven. Daarnaast hebben wij er, als verhuur- en verkooporganisatie, ook nog eens een mooie website bij.

Het supportteam van BookingExperts is echt een dikke tien waard!

Eelco op 't Hof

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet

Werken met Booking Experts geeft structuur aan je bedrijf. Eigen medewerkers, eigenaren, touroperators en externe partijen zoals het schoonmaakbedrijf of de fietsverhuurder. Iedereen werkt in 1 systeem dat online altijd benaderbaar is. Dubbele handelingen behoren tot het verleden. Met Booking Experts hebben we altijd en overal direct inzicht in alle bedrijfsprocessen.

 1. Bekijk in het Engels
 2. Home
 3. Login
 4. Probeer gratis
 5. Prijzen
 6. Products
 7. Reserveringssysteem
 8. CMS
 9. Services
 10. Zoekmachine optimalisatie
 11. Vertalingen
 12. Professionele fotografie
 13. Other
 14. Touroperators
 15. Ervaringen
 16. Over ons
 17. Contact
 18. Eigenaren
 19. Werken bij ons
 20. Voor ontwikkelaars (API)
 21. Laatste ontwikkelingen
 22. Recrontopleverancier

Meld je aan voor een gratis proefmaand