Toggle menu
Booking Experts logo
Booking Experts
Alles in één reserveringssysteem
 / 
reserveringssysteem voor verhuurorganisaties

Online reserveringssysteem voor verhuurorganisaties

BookingExperts is een volledig online reserveringssysteem voor verhuur dat alles biedt wat nodig is bij het verwerken van een reservering en is voorzien van een unieke real-time koppeling met touroperators. 

Software voor verhuur van vakantiehuizen en vakantieparken. Met BookingExperts kunnen touroperators rechtstreeks in jouw reserveringssysteem een reservering plaatsen en wordt de bezetting direct en automatisch teruggekoppeld. Nog nooit was het zo gemakkelijk om zelf een reservering in te voeren, facturen af te wikkelen en je resultaten te beheren. Foute en/of dubbele boekingen behoren nu tot het verleden! Wijzigingen in prijzen, accommodaties, acties, etc. zijn door deze real-time koppeling tussen de touroperator en het reserveringssysteem direct beschikbaar voor alle partijen!

Bij de ontwikkeling van BookingExperts zijn wij uitgegaan van het idee dat al onze gebruikers werken met één systeem, hierdoor is een update eenvoudig en snel door ons uit te voeren. Je hebt de garantie dat je altijd werkt met de nieuwste technologie en dat je verhuur software altijd up to date is. Grote concerns als bijvoorbeeld Apple, Facebook en Twitter hebben er ook voor gekozen om op deze manier te werken. 

In het kort:

 • Eén systeem voor alle betrokken partijen, zoals receptionist(e), park-/hotelmanager, huiseigenaren of externe partijen; 
 • Unieke real-time koppeling met touroperators;
 • Nooit meer dubbele of foutieve reserveringen;
 • Gebruikersgemak dat geen ander reserveringssysteem kan bieden;
 • Volledig online waardoor uw systeem altijd up to date is.
 

Receptie

Booking Experts is een reserveringssysteem dat zeer eenvoudig is in gebruik ✓ Duidelijk planbord ✓ Overzichtelijk ✓ Snel ✓ Goede support. Bekijk

Meer

Eigenaren van vakantiehuizen

Eigenaren van vakantiehuizen kunnen zelf inloggen in Booking Experts ✓ Inzicht in de boekingen ✓ Facturen inzien ✓ Zelf reserveringen maken. Bekijk meer

Meer

Externe Partijen

Externe partijen zoals schoonmaakbedrijven kunnen eenvoudig inloggen in Booking Experts en online hun taken kunnen inzien en afwerken. Eenvoudig!

Meer
 

Koppel met touroperators

Maak vandaag nog de koppeling met meerdere touroperators en creëer meer omzet met minder werk.

Het handmatig invoeren van boekingen die via de touroperator komen is niet meer nodig, hiermee neemt BookingExperts enkele risico's weg. Doordat je reserveringen handmatig in je systeem moet zetten creëer je natuurlijk het risico dat je fouten of zelfs een dubbele boeking maakt! Met BookingExperts zal dit niet meer voorkomen, wij maken gebruik van onze unieke API-koppeling om zo een real-time verbinding te behouden met zowel het online reserveringssysteem als de verschillende touroperators.

Je hoeft dus alleen de accommodatie in BookingExperts te zetten en het systeem doet de rest voor je. Bij een reservering wordt de bezetting via automatische terugkoppeling naar BookingExperts en andersom naar de touroperator(s) gestuurd! Hetzelfde geldt voor evenutele aanpassingen van de huurprijzen, acties en bijkomende kostenposten. Deze kostenposten kunnen binnen het systeem worden gekoppeld aan specifieke of meerdere touroperators.

 

Koppeling met touroperators
 

Gekoppeld met touroperators

Synchroniseer:

Prijzen
Beschikbaarheid
Accommodaties
Reserveringen
Kortingsacties

Meer informatie
Booking.com

Booking.com

Villas.com

Villas.com

Belvilla

Belvilla

Expedia

Expedia

Heerlijkehuisjes

Heerlijkehuisjes

Interhome

Interhome

Traum ferienwohnungen

Traum ferienwohnungen

Tradetracker

Tradetracker

Casamundo

Casamundo

VillaXL

VillaXL

 

Gekoppeld met betaalmethodes

Via betaalproviders Buckaroo en Mollie.

Dia
Dia
Dia
Dia
Dia
Dia
Dia
Dia
Dia
Dia
Dia
Dia
Dia
 

Of bel ons op +31 (0)88-1168901

 1. Bekijk in het Engels
 2. Home
 3. Login
 4. Probeer gratis
 5. Prijzen
 6. Products
 7. Reserveringssysteem
 8. CMS
 9. Services
 10. Zoekmachine optimalisatie
 11. Vertalingen
 12. Professionele fotografie
 13. Other
 14. Touroperators
 15. Ervaringen
 16. Over ons
 17. Contact
 18. Eigenaren
 19. Werken bij ons
 20. Voor ontwikkelaars (API)
 21. Laatste ontwikkelingen
 22. Recrontopleverancier

Meld je aan voor een gratis proefmaand