Toggle menu
Logo
Booking Experts
Alles in één reserveringssysteem
 / 
Rob

Hallo, ik ben Rob, en werk sinds het allereerste begin aan Booking Experts.

Vanaf dat ik 2 was hadden we al een PC thuis. Mijn vader werkte in de IT, en van hem leerde ik op jonge leeftijd al van alles over computers. Ik leerde dan ook op jonge leeftijd al programmeren in LOGO en BASIC. Programmeren is me dus met de paplepel ingegoten.

In de loop der jaren heb ik diverse ander talen geleerd waaronder C/C++, Java, en PHP waarmee ik webapplicaties ontwikkeld heb. Ook heb ik mee ontwikkeld aan KDE, een opensource desktop environment. Toen ik Ruby leerde kennen was dat voor mij een openbaring. Veel problemen kun je met Ruby op zeer elegante wijze oplossen, en zelfs complexe applicaties kun je eenvoudig overzichtelijk houden.

Bij Booking Experts zit ik sinds de oprichting en wat begon als een eenvoudig hulpmiddel om frontoffice reserveringen te kunnen afhandelen, groeide uit tot een compleet pakket met touroperator koppelingen, facturatie, slagboomsystemen, eigenaren beheer en nog veel meer. Het is haast onvoorstelbaar wat we inmiddels allemaal hebben bereikt, en het blijft fantastisch om hier aan mee te werken. Het team is sinds dat begin ook flink gegroeid, en we hebben nu een heel leuk team waarmee je geweldig kunt brainstormen. Brainstormend met dit team komen we vaak op de beste ideeen.

In mijn vrije tijd houd ik van bordspellen en muziek, en reis ik graag de hele wereld over.

 1. Bekijk in het Engels
 2. Home
 3. Login
 4. Probeer gratis
 5. Products
 6. Reserveringssysteem
 7. Website beheersysteem
 8. Services
 9. Zoekmachine optimalisatie
 10. Vertalingen
 11. Professionele fotografie
 12. Other
 13. Touroperators
 14. Over ons
 15. Contact
 16. Eigenaren
 17. Werken bij ons
 18. Voor ontwikkelaars (API)
 19. Laatste ontwikkelingen

Meld je aan voor een gratis 14 daagse demo