← Bekijk alle updates
Eigenaren, Financieel
05 Mar '20

Aanpassingen factureren eigenaren

Er zijn verbeteringen gemaakt in de eigenarenafrekeningen. Hiermee is het systeem duidelijk geworden voor jou en de eigenaar, daarnaast heb je nu meer mogelijkheden.

Door de aanpassingen worden nu garanties gegeven op de afrekeningen; als door een wijziging in een reservering of een commissieafspraak een verhuurafrekening aangepast moet worden dan word je hier door het systeem op geattendeerd.

Voor de organisatie is het volgende veranderd: * Vanuit het afrekeningen overzicht kun je controleren of afrekeningen correct zijn afgerekend; * Er is onderscheid gemaakt in zowel periodieke- als pouleafrekeningen; * Facturen zijn losgekoppeld van de afrekeningen.

De eigenarenafrekeningen vind je onder het tabblad Eigenaren. Onder het rechter subtabblad de Verwachte afrekeningen staan de afrekeningen klaar die afgerekend moeten worden. In het rechter subtabblad onder Afrekeningen vind je alle reeds gemaakte afrekeningen. Daar heb je de mogelijkheid om verschillende extra acties te verrichten.

Je kunt nu de volgende acties verrichten:

  • Kopiëren - Dit doe je als je een correctiefactuur wil maken waarop aanpassingen nodig zijn;
  • Conceptfactuur maken - Om een nieuwe factuur te maken;
  • Concept correctiefactuur maken - Voor een correctie op een reeds verstuurde verhuurafrekening;
  • Herberekenen - Dit is handig als een nieuwe reservering gemaakt is nadat je een conceptfactuur hebt gemaakt;
  • Verwijderen - Als een concept verhuurafrekening verwijderd dient te worden;
  • Up-to-date meldingen negeren - We geven meldingen als een afrekening herberkend moet worden. Wil je niet herberkenen? Dan kan je de melding negeren.

Bij het maken van pouleafrekeningen kan je controleren of alle pouleafrekeningen goed zijn afgerekend. Je kunt filteren op sepcifieke periodes en de specificaties kijken van de pouleafrekening.

Voor de eigenaar is het volgende veranderd: * Het tabblad ‘afrekeningen’ is toegevoegd aan het eigenarenportaal.

Voor de eigenaar zijn de facturen eenvoudiger geworden, omdat de specificatie los staat van de factuur. De factuur wordt hierdoor een stuk simpeler. Hiernaast wordt het overzicht van de facturen, afrekeningen en pouleafrekeningen gewijzigd.

Let op! De eigenaar wordt niet automatisch op de hoogte gebracht van deze wijzigingen, deze artikelen kun je eventueel middels een intern bericht naar alle eigenaren versturen.

Deze update wordt je aangeboden door

Rob
Rein
Wietze
Mis niets van Booking Experts en schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Beschermd door reCAPTCHA. Privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.