← Bekijk alle updates
Algemeen Booking Experts
21 Jan '21

E-mail vanuit Booking Experts

We hebben alle uitgaande e-mails verbeterd. Dit hebben we gedaan door kritisch te kijken naar de functie van de e-mails en de gebruikerservaring van de ontvanger (meestal een gast).

We zijn allemaal bekend met de trend dat gebruikers steeds vaker websites en e-mails bekijken op hun mobiele telefoon.

Op een mobiele telefoon heb je minder ruimte en zul je dus zorgvuldiger om moeten gaan met deze ruimte. Daarnaast zijn er allerlei gebruikersspecifieke situaties waarmee je rekening wil houden. Denk aan lettergrootte, dag-nacht voorkeur, kleurinstellingen voor kleurenblinden, voorleesprogramma’s voor slechtzienden etc.

Door e-mails eenvoudiger te maken voldoen we beter aan de wensen van de gebruiker.

De voordelen van deze nieuwe manier:

Responsive E-mails zijn automatisch responsive en werken dus goed op ieder apparaat.

Respectvol Instellingen van de gebruiker worden gerespecteerd. * De door de gebruiker ingestelde lettergrootte wordt gebruikt; * Mocht iemand kleurenblind zijn dan wordt de e-mail beter weergegeven; * Gebruik je verschillende dag & nacht kleuren dan wordt het kleurenschema toegepast; * Als je slechtziend bent en je maakt gebruikt van een voorleesprogramma dan is de inhoud gemakkelijker te detecteren door het voorleesprogramma.

Betere open-rates E-mails met veel opmaak en plaatjes worden door lezers eerder bestempeld als “reclame” waardoor de een lezer de e-mail minder snel zal openen.

Minder spam Spam filters laten e-mail gemakkelijker door waar minder opmaak in zit. Hierdoor wordt een e-mail minder snel gemarkeerd als promotioneel of spam.

Kortom, eenvoudigere e-mails zijn vriendelijker voor de ontvanger.

Deze update wordt je aangeboden door

Ruud
Nikki
Mis niets van Booking Experts en schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Beschermd door reCAPTCHA. Privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.