← Bekijk alle updates
Algemeen Booking Experts, ParkCMS
30 Okt '20

Toevoeging Mijn omgeving

We hebben een aantal aanpassingen doorgevoerd voor de Mijn omgeving. Wat is er veranderd?

We hebben in Booking Experts de Mijn omgeving toegevoegd. Hierin kun je een welkomstboodschap instellen, de portaal achtergrond kiezen en je logo toevoegen. Oftewel, je huisstijl bepalen! Wil je dit instellen? Dan kun je hiervoor contact met ons opnemen via support@bookingexperts.nl.

Daarnaast kun je widgets aanmaken die vervolgens getoond worden in de detailpagina van de reservering in de Mijn omgeving. Voorbeelden van widgets kunnen bijvoorbeeld het restaurant, activiteiten en de cafetaria zijn. De gast kan vóór en tijdens zijn/haar verblijf gebruik maken van deze services in de Mijn omgeving.

Heb je een concern? Dan kun je deze widgets specifiek per administratie instellen. Stel een gast heeft op twee parken een reservering staan, park A en park B, dan zal de gast de bijbehorende widgets in de detailpagina van de reservering terugzien.

Wanneer je bijvoorbeeld bij park A twee services aanbiedt, maar bij park B is dit er één, dan toont het systeem bij de ene reservering twee widgets en bij de andere reservering één widget.

Lees hier meer over in dit supportartikel.

Deze update wordt je aangeboden door

Ruud
Sandra
Mis niets van Booking Experts en schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Beschermd door reCAPTCHA. Privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.