← Bekijk alle updates
ParkCMS
21 Apr '20

Wijzigingen in widgets worden vanaf nu automatisch bewaard

Heb je aanpassingen gemaakt in een widget, maar druk je per ongeluk de widget weg zonder op te slaan? Waar je voorheen dan opnieuw de gewenste aanpassingen moest doorvoeren, slaan we per heden de aanpassingen voor je op waarna je het later alsnog kan publiceren / opslaan.

Aanpassingen aan bestaande widget Pas je de tekst van een bestaande widget aan, maar vergeet je op opslaan te klikken en sluit je per ongeluk de widget af? Open dan opnieuw de widget welke je aan het aanpassen was en je zult zien dat de wijzigingen nog steeds zijn ingevoerd. Je hoeft alleen nog maar op opslaan te drukken om de wijzigingen door te voeren en je hoeft dus niet alle content opnieuw aan te passen. Om het gemakkelijk te maken geven we de niet opgeslagen widget een kleur mee, zodat het wat beter in het oog schiet.

https://monosnap.com/file/7tBg5kjanJovvpFEIKHmm8U28oIUTs

Aanpassingen nieuwe widget Maak je een nieuwe widget aan en vergeet je per ongeluk om op opslaan te drukken? Dan onthoudt ons systeem tegenwoordig wat je ingevoerd hebt en vult dit automatisch weer in, wanneer je een zelfde type widget opnieuw toevoegt.

Bekijk hier een video ter visualisatie.

Deze update wordt je aangeboden door

1565947385 906b9912 bewerkt
Casper
1565947257 906b9833 bewerkt
Thomas
Mis niets van Booking Experts en schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Beschermd door reCAPTCHA. Privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.