Booking Experts logo
Toggle menu
Booking Experts logo
 / 

Zoekmachine optimalisatie

Als mensen in Google zoeken, dan wil je met jouw website op relevante zoektermen bovenaan staan. Dat gaat niet zomaar: de concurrentie is groot. Door zoekmachine optimalisatie (SEO) kun je hoog in de zoekresultaten van Google komen zonder dat je per klik betaalt (SEA). Wij helpen je om de juiste strategie te bepalen.

 

 

Geen 'handjes' om het uit te voeren?

Ons Booking Boosters team staat altijd voor je klaar om je te helpen. Samenwerken met onze Online Partner heeft veel voordelen: 

 • Geoptimaliseerd CMS voor SEO - Maak gebruik van ons CMS. Dit stuurt je automatisch in de juiste richting voor een SEO geoptimaliseerde website.

 • Analyse - We maken een uitgebreide analyse waaruit duidelijk wordt waar jouw kansen liggen.

 • Tekst schrijven - Goede teksten schrijven is veel werk, maar niet voor ons. Wij zorgen voor pagina's die gevonden worden met de zoektermen van jouw doelgroep(en). 

 • Linkbuilding - Over een goede website wordt veel gepraat. Google volgt dat. Wikipedia scoort omdat veel websites hierheen linken. Wij helpen jou om meer relevante links te krijgen naar jouw website.

 • Google Analytics - Wij helpen jou met het bepalen en realiseren van de juiste doelen om meer bezoekers te trekken. Hoe je presteert, zie je in een overzichtelijk dashboard en een wekelijkse rapportage in je mailbox.

 • Monitoring - Wij monitoren vooruitgang constant. Je bezoekers, conversies en je posities in Google.

Naast SEO is Booking Boosters ook gespecialiseerd in Google Adwords, Affiliate Marketing, Social Media Advertising, Email Marketing en Remarketing. 

Geen idee wat Google belangrijk vindt?

Wij wel! Google wil mensen die iets zoeken direct naar de meest relevante pagina brengen. Hoe  kun jij dit benutten voor jouw website?

 1. Schrijf kwalitatieve en relevante informatie die je bezoeker verder helpt.

 2. Wees selectief in het kiezen van zoekwoorden. Weet waar je goed in bent. Je kunt niet op elk zoekwoord bovenaan staan. Daarom is het belangrijk om duidelijke doelen te stellen en daar naartoe te werken.

Natuurlijk komt er veel meer bij kijken. Daarom helpt ons team van Booking Boosters jou graag op weg om jouw vakantiepark, camping, verhuurorganisatie of hotel hoger in Google te krijgen. 

 
Booking Boosters

Meer weten over onze Online Partner?

 

Of bel ons op +31 (0)88-1168901

 1. Bekijk in het Engels
 2. Home
 3. Login
 4. Probeer gratis
 5. Prijzen
 6. Producten
 7. Reserveringssysteem
 8. CMS
 9. Diensten
 10. Zoekmachine optimalisatie
 11. Vertalingen
 12. Professionele fotografie
 13. Ervaringen
 14. Over ons
 15. Contact
 16. Werken bij ons
 17. API voor ontwikkelaars
 18. Blog
 19. Training
 20. Privacyverklaring
 21. Data veiligheid
 22. Ontwikkeling aanvragen
 23. Recrontopleverancier

Meld je aan voor jouw gratis 14 daagse proefperiode