Toggle menu
Booking Experts logo
Booking Experts
Alles in één reserveringssysteem
 / 

Zoekmachine optimalisatie

Als mensen in Google zoeken, dan wil je met jouw website op relevantie zoektermen bovenaan staan. Dat gaat niet zomaar, de concurrentie is erg hoog. Door zoekmachine optimalisatie (SEO) kun je hoog in Google komen zonder dat je per klik betaalt (SEA). Bepaal met ons de juiste strategie.

 

 

Geen handjes om het uit te voeren?

Ons team staat klaar om je te helpen. Samenwerken met ons heeft voordelen:

 • Geoptimaliseerd CMS voor SEO - Maak gebruik van ons CMS voor vakantieparken en hotels. Het CMS stuurt je automatisch in de juiste richting voor een SEO geoptimaliseerde website.

 • Website analyse - We maken een uitgebreide analyse waaruit duidelijk wordt waar jouw kansen liggen.

 • Tekst schrijven - Goede teksten schrijven is veel werk, maar niet voor ons. Denk aan het schrijven van teksten voor jouw website bijv. "Leuke dingen om te doen in de buurt", "Golfen in de Ardeché". Kortom, pagina's die jouw website hoger terug laat komen in Google op zoektermen waarop jij gevonden wilt worden.

 • Linkbuilding - Over een goede website wordt veel gepraat. Wikipedia scoort zo hoog in Google omdat veel websites naar Wikipedia linken. Wij helpen jou om meer links te krijgen naar jouw website.

 • Google Analytics - Wij helpen jou met het inrichten van de juiste doelen zodat jij weet of je goed of slecht presteert. Dit krijg je te zien in een overzichtelijk dashboard en een automatische wekelijkse rapportage in jouw e-mail.

 • Monitoring - Wij monitoren constant vooruitgang. Het aantal bezoekers, de conversies en de posities in Google.

 

Geen idee wat Google belangrijk vindt?

Wij wel! Google heeft als doel bezoekers naar de meest relevante pagina te brengen. Hoe dit principe werkt voor jouw website:

 1. Schrijf kwalitatieve en relevante informatie die je bezoeker verder helpt.

 2. Wees selectief in het kiezen van zoekwoorden. Weet waar je goed in bent. Je kunt niet op elk zoekwoord bovenaan staan. Daarom is het van belang een duidelijk doel voor ogen te hebben en daar naar toe te werken.

Natuurlijk komt er veel meer bij kijken. Daarom helpen wij jou graag op weg met onze workshop: Zoekmachine optimalisatie voor vakantieparken, hotels, campings en verhuurorganisaties.

 
 1. Bekijk in het Engels
 2. Home
 3. Login
 4. Probeer gratis
 5. Prijzen
 6. Products
 7. Reserveringssysteem
 8. CMS
 9. Services
 10. Zoekmachine optimalisatie
 11. Vertalingen
 12. Professionele fotografie
 13. Other
 14. Touroperators
 15. Ervaringen
 16. Over ons
 17. Contact
 18. Eigenaren
 19. Werken bij ons
 20. Voor ontwikkelaars (API)
 21. Laatste ontwikkelingen
 22. Recrontopleverancier

Meld je aan voor een gratis proefmaand